![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Umarım forumda aradığınızı bulur ve katılımcı olursunuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz telkinleri indiremiyorum yasak diyor neden olabilir acaba ?? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba hoşbulduk depresyon sürecindeyim panik atak ve takıntılarım var yararlı olması ümidiyle siteye üye oldum bana hangi cd leri önerirler acaba yarın telefonla iletişime geçeceğim birebir görüşmede doluluk olduğu söylendi inşaallah güzel sonuçlara ulaşırım hy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. Bahsetiğiniz rahatsızlıkların hepsinin telkini var.Size öncelikle önerilen suçluluk ve ego telkinleridir. Bunun haricinde bu duyguların asıl nedeni olabilecek şeyleri (değersizlik , korku , utanç gibi ) inanışlarınızı bulmak için bir görüşme yapılacaktır.Bunu da sizden başkası bilemez. Herkesin hakkında hayırlısı. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar bir ümit geldim bu siteye bakalim hayirlisi |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba, Bu güzel ve sıcak karşılamaya teşekkürler :) Hoş buldum...girlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni arkadaşlar hoş geldiniz, safa getirdiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, Telkinleri uzun zamandan beri dinleyip etkilerini gören, hatta yetinmeyip yaklaşık 20 çeşit ücretli telkin sipariş verip onları dinlemeye başlayan fakat bu siteye yeni üye olup deneyimlerimi aktarmaya karar veren yeni bir üyeyim. Herkese en içten duygularımla, selamlar...derty |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam yeni üyeyim site çok umut verici bende imkansız olan şeyleri başardığım ve yapabileceklerimizin sınırlarını öğrenmek için burdayım sizler gibi ;) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |