![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhabalar.. site şimdiden çok hoşuma gitti.. umarım umduğum gibi gelişir herşey.. sevgiler.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
hoş geldiniz dünya üzerindeki tek cat56 si olan site biziz y789umarım istediklernize ulaşırsınız |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende sitenize yeni üye oldum umarım hayırlı olur hakkımda ve hakkımızda |
hoşgeldiniz sevincligüzel temennileriniz için sağolun herşeyin hayırlısı diyorum bende |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum iyilik güzellik ve sağlık herkesle olsunt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz benim problemim tipik ev hanımı olarak kilolar |
Alıntı:
hoşgeldiniz sevinclisize tek önerim yürüyüş yapmanız yediklerinize dikkat etmeniz öyle aç kalma ile zayıflanmıyor tuz şeker un hayayınızda olmasın birazda yürüyüş telkinlerimiz vallahi forma girersiniz ben öle yapıyorum cat56 olaraka |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş gelmesine geldik de bulamadık aradığımızı..ihtimal sorun bendedir de..telkinleri indiremedim bi türlü.nasıl oluyor biri anlatsın.LÜTFEN |
aşağıdaki linkten istediğiniz telkini seçtiğinizde bölüm içinde nasıl indirebiliceğiniz hakkında açıklamalar bulunmakta...music45 kolay gelsin...sevgiler..actionsmile Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, Mutluluk, Huzur hepimizle olsun. HOŞBULDUK. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |