![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
bensen ve umut burda hoş ve sefa geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz actionsmilemerhaba ben de yeniyim, ritmotrans kavramını ilk kez bir arkadaşımdan kilo verme konusunda konuşurken duydum hayatımdeğişti.com la karşılaştım internete girince... iyi ki de karşılaştım. faydalı olacağını umuyorum. teşekkürederim956k |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kedicik |
sevincli mmmmmmmmmıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr mmmmiiiiiiiiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwmmmmmmm mmmmauuuuuuwwwwwwwwwwwwwww merhaba aaaaaaaaa siyah hoş geldin senmiydin sevincli siyah en favori rengimdir |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de forumunuza birkaç aydır üyeyim fakat hiç aktif olamadım. Telkinleride arada bir dinlemiştim. Antalyadaki seminere katıldım ve çok etkilendim. Vaktim oldukça ben de artık forumda sizlerleyim... |
Alıntı:
seminerlerimi zsayesinde pasik katılımcılarımız çok daha aktif oluyorlar senleyiz bizle kal sevgiler |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kandırıkçı ki halk arasında yalancı denir y789 gördüm siyah sensin dut ağacının arkasında saklanıyorsun sevincli sobe sobe sobe khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |