![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bugun yine yürüyüşe gittim ama valla komik bir olay bulamdım daha :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba herkese... Bu siteye yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim. Sanırım tanışmak için bu foruma giriliyor. Umarım doğru yapmışımdır. İsmim Bedrana, tekrar merhaba... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz inşallah değişir benim hayat...geldik bakalım:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, bende geldim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sevgili pisimat yeni yılın gönlünüzdeki tüm güzellikleri yerine getirmesini diliyorum sevgiyle kalın:)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ya pişimbatım nasılsın valla ben uçuş moduna geçtim bu yıl kpss ye girdim dun sokeye gidip sonucu ogrendim 73 almışım eh sınava çalışmadan anca bu kadar :)). Yarın sabah hava güzel olursa dışarıdayım senin için güzel resimler arıyacağım kendine iyi bak :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:15 AM. |