![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarrr..site şöyle bi gezinirken buldumm5 dk. olmadan da üye oldumm bakalım işallah denildigi işe yarar...etkilerini merakla bekliyorumm gelcektir işallahh..:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba Sitemizin kedisi sanada selamlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk diyerek devamını dileyelim.görüşmek üzere.sağlıklı yarınlara |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba umarım ben de yararlanırım çalışmalarınızdan şimmdiden teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisimbat ilginçç :) ama güzell sevdimm bu ismii ve galiba burayıda ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz hepiniz arkadaşlar :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldukkk wampirella.. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz haş bulduk pisi bu siteyi böle senmi karıştırdın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kediler..şu kediler çok tuhaf bize bugünlerde bir ev kedisi geldi normalde ben eve hep kedi getirmişimdir annemgil izin vermemiştir bu kedi hemen kabul ettirdi kendini snir oldumm benim kediciklerimin neyi vardı..hih33ooo67bide gelip kucagımda uyması yok mu insan kızamıyo da...cat3500ama bu kedi de şeytan tüyü var kesinnn insana nasıl yaklaşacagını çok iyi biliyor..blissy:zpzp: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |