![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de aranızdayım... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam sitenize bugün katıldım.Çok ilgimi çeken konular var bu konuda sürekli okuyorumve sizlerle paylaşmak istiyorum.Daha doğrusu buna yürekten inanıyorum.Şu anda bu siteyi bulup üye olmam bile bir başlangıç ,değilmi.Şimdilik hoşçakalın. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hosgeldin mutlu paylasimlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum. aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |