![]() |
Cevap: merhaba için hayat su gibi ama zaman hava gibi.biri akıp gidiyor derken diğeri uçup gitmiş bile.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese Merhaba, Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz vien1 hoşgeldin nitol |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba :)Yeni üye oldum ve denilenleri yapıyorum şu an:) |
herkeze merhaba. iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
[quote=lider may;475059]selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k[/quote hoşgeldin bellii kan çekti valla cat56 gibi kıpır kıpır bir arkadaşsıonız |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, sitenize tesadüfen uğradım, 2 haftadır acemice kendi kendime hipnozla uğraşıyordum. sitenize girince tam bana göre dedim ve üye olmaya karar verdim. Hoşbuldum actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar sitenizi yeni keşfettimm ne kadar geç kalmışım süpersiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |