![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldin sefalar geitrdin..keyifli payşaımlarını bekliyoruz sevgiler.. |
merhaba... merhabalar....ben tesadüf eseri aranızdayım...olumlu düşünce üzerine arama yaparken kendimi burda buldum...faydalı olur inşallah diyorum... |
Cevap: merhaba... Alıntı:
Alıntı:
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba pisimbat ben geldim ama hoş gelemedim umarım hoş bulucammm:( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hepiniz hoş geldiniz , sefalar getirdiniz :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, ben de aranıza yeni katıldım.güzel şeyler olacak..sizi seviyorum.s456 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm hoşbulduk kulağımda su ve kuş sesleri dinlemeye başladım bilehpm2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz y789merhaba ben ankarada yaşıyorum sitenizi tesadüfen buldum 35 yaşındayım evliyim içimde varolan yeteneklerimi degerlendirerek kendimi keşfetmeye çalışıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |