![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisicim fener cimbom mac yorumu alabilirmiyim lütfen:))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben galatasaraylıyım umarım yeneriz gönül cimbomdan yana yani ama öle fanatik değilimdir gssmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Galatasaray 11-0 fenerbahçe ŞOK!!!! GALATASARAY MAÇA ÇIKMADAN 11 GOL ATTI 7-0 hezimetinde iyiki o gün 11 kişi değillerdi diyen fenerliler; Şimdi ise:keşke o gün maçı tatil etselermiş diyorlar. Son dakka aberi |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar hoşbulduk.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yeniliyorrrrrrrrrrrrrruzzzzzzzzzzzz sanırımmmmmmmmmmmm........ |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz evet bende sizin yazılarınızı okumak ve uygulamak istiyorum,kendinizi bu kadar rahat ifaade edebilmeniz çokgüzel |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
teşekkürler sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ya ben bu sitedn anlamadım amacı ne bu sitenin yardım istiyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sitemiz kişisel gelişim sitesidir NLP REİKİ yoga secret ve birçok konu bulunmakta telkinler bulunmakta forum ana sayfasında size açıklalayıcı başlıklar bulacaksınız sorularınız olursa medaratör arkadaşlarımıza özeldende yazıp sorabilirsiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok teşekkürker.muhteşemsiniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |