![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, the secret, icimdekiyolculuk.com, kuantum, sufizm ve mesnevi vs derken şansım yaver gitti sizi buldum. Atakan bey yüklemedeki yardımlarınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Okuma, inceleme ve inançlarımı pekiştirme konusunda çalışmalarıma devam ediyorum. Kendimizi sevmek ve geliştirmek, bug'larımızı temizlemek, kendimizi tanımak ölene kadar sürecek bir çalışma. Herkese bol şans. Sevgi dolu günler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben yeniyim :) |
Hoşgeldiniz yanımıza..vien1 Mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkesee merhabaa..:))) |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk psimbat |
sevincli ne iyi yaptında geldin yağmur adam aramıza (ne güzel bir filmdir rainman) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese iyi geceler siteye yeni üye oldum. baya zahmetli ve sıkıntılı oldu ama sonunda oldu şükür |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben eski üyelerinizden balkan adlı üyenizim, bir görünüp bir kayboluyorum işlerimin yoğunluğu sizlerin arasına girmemi engelliyor ama yinede sizden kopamıyorum.Fırsat buldukça siteye giriyorum ama bu seferde hangi kullanıcı adıyla girdim hangi si şifremdi unutuyorum.Tekrar üye oluyorum yani böyle bir durum!!sizleri özlüyorum çünkü burdaki paylaşım mutluluk üzerine tekrar merhaba |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |