![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yeni üyeyim.ama siteyi nası kullanmam gerektiğini henüz çözemedim yardımlarınıza ihtiyacm olucak :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
hoşgeldiniz benim başlığımı bulup selam verdiğinize göre güzel bir başlangıç yaptınız zaten aslında çok basittir sitemiz yardımcıda olur tüm medaratör arkadaşlarım |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, 30 yaşımdayım. Ben aslında parapsikoloji ve bwegen ile ilgili olarak araştırma yapıyordum. Sitenize denk geldim. Hala çıkamıyorum. Bu siteye emeği geçen herkese tşk ederim. Saygılar, |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bu kadar içeriği geniş bir sitede olmaktan mutluyumm =) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sevgili psimbat sana 20 inde bir mesaj yazmıştım.Yine kedi almak ve olmasını isredğim bebeğimle beraber büyümesini istiyorum demiştim. Aynı günün akşamı eşim yoldan bulduğu duman renkli kediyle eve geldi. Hiç şaşırmadım.Şimdi sıra bebeğimde.O da gelecek ve beraber büyüyecekler.Buna yürekten inanıyorum. Yolumuzdaki varolan ışık her geçen gün daha da çoğalsın. Sevgiler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hmmm başlığa şimdi dikkat ettimde, sanırım bu zamana kadar site kedimize uğramadan geçmişim :S neyse zararın neresinden dönersek kârdır diyorum ve hoşgeldim, sefa geldim :D diyorum.sevgilerimle diyerek bitiriyorum...smil56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba nasılsınızsevincli iyiki varsınınız ve mutlu kalasınızy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisimbat bu arada hoşbulduk senin ile tanıştığıma sevindimy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |