![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
beni sevmek dünyanın tüm cat56lerini sevmiş olmanız demektir y789 Alıntı:
|
Cevap: Selamlar Merhabalar site kedisi ,siteye üye olalı sanırım 2 hafta kadar oluyor fakat işlerimin yoğunluğundan bir merhaba bile demek fırsatım olamadı güzel mesajınız için teşekkür ederim hoş buldum .y789 |
Cevap: Selamlar Alıntı:
rica ederim nükü(mükü)y789 |
Cevap: Selamlar merhaba pisi, siteye üye olur olmaz bir miyav demeden geçemedim:)) |
Cevap: Selamlar Alıntı:
mmmaauwww hoşgeldiniz ne nazik insanlar katılıyor aramıza happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sevgili psimbat bende kediseverimcat56 14 sene kedi baktım bekarlığımda.Ölünceye kadar bizimleydi. Şimdi 5 yıldır anne olmaya uğraşıyorum.Anne olur olmaz ilk işimiz kedi almak bebeklerimizle birlikte büyüsün istiyoruz.Şu avatarımı da o yüzden çok severim. Yolumuzda hep varolan ışıklar çoğalsın.... http://img704.imageshack.us/img704/catt.gif/1/w200.pnghttp://img704.imageshack.us/img704/6064/catt.gif |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Teşekkürler pisimbat senin de tüm hayallerinin gerçek olmasını diliyorum Yolumuzda varolan ışık hergeçen gün çoğalsın.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ben geçen yıl bu siteye üye olmuştum.Daha sonra bazı sebeplerden dolayı pek ilgilenemedim.Geçenlerde gelen mail üzerine tekrar incelemeye başladım.Ben 42 yaşındayım 90 kiloyum herkesin malum hikayesi bendede mevcut.Evlilik ve çocuklardan sonra kilo.....denemediğim yöntem kalmadı.Nİl Gün'üm sağlıklı zayıflama cd sini bir aydır dinliyorum pek bir değişme olmadı telkinlerle zayıflayan varmı gerçekten.Lütfen cevap yazın |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |