![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
mersi bu şeker cat56ler için |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
25889felsefi yçnümüzde var böyle işte bizim y789 teşekkürler güzel bir kıssadan hisse hemde cat56li sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bir süre sitemizde olamıyacağım ankaraya gitmeme gerekiyor abimin kontrolleri için dönüşte yazan arkadaşlarıma cevap yazarım. gelenler şimdiden hoş geldi sevincliblook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, burayı bende herkes gibi tesadüfen gördüm. Yazılanlar hoşuma gitti. İnsanlara bu kadar çok fayda sağlayan bir organizasyonu kurdukları içinde siteye teşekkür ederim. Benim daha bugun 2. günüm. Dün gece Ego güçlendiriciyi sabaha kadar dinledim. Ancak genelde çok fazla uyanmam geceleri. Fakat nedense gece sürekli uyandım vede uzun sürede uyuyamadım. Sabahta kalkmak istemedim tabiki.. Umarım bu geçicidir. Bende diğer linkleri indirmek istiyorum En azından mutluluğu vede kilo vermeyi. Üye olduğumda bana gelen linkler haricinde başka mp3 leri malesef indiremedim. Sürekli internet sayfasına yönlendiriyor. Tabii farklı kaydettede mp3 dosya biçimi yok. Acaba sorun bendemi yoksa diğer kişilerde bu sorunu yaşıyormu? Bana yardımcı olursanız sevinir. sapkal89 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sitenizin yeni bir üyesi olarak herkese merhaba diyorum:) |
Alıntı:
sevincliguitar hoşgeldiniz mp3 leri indiremeyen arkadaşımız online destek hattımızdan yardım alabilirsiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba psimbat,ben çocukken kedimiz vardı,adı İBİŞ' ti(rahmetli).resmin aynısı:)çok tatlısın... tırmalamak yok ama.... |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |