![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sevinclikesinlikle doğru yerdesiniz |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış..... |
Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle.. dostluk hakkındaki görüşünüz geçmişteki bir kırılganlığa atfeder gibi.. Her ne kadar bu ifadeler günümüz kriterlerine uysa da gerçek dostluklar da var..Onun için de kendimiz öncelikle gerçek dost sıfatını taşımalıyız diye düşünüyorum,öyle değil mi?.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr |
Alıntı:
hoş ve sefa geldiniz sevincli |
forum ana sayfamızda gerekli bilgileri bula bileceğiniz başlıklarımız mevcuttur hoş geldiniz sevincli |
aradığınız başlık ana sayfada mevcut sevincli |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM. |