Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

pisimbat 13-10-2009 02:30 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

pespembe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528835)
merhaba burayı gezinirken buldum şimdi üye oldum umarım doğru yerdeyimdir.

sevinclikesinlikle doğru yerdesiniz

OPTİMİS 13-10-2009 05:17 PM

Alıntı:

pespembe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528835)
merhaba burayı gezinirken buldum şimdi üye oldum umarım doğru yerdeyimdir.

Hoş geldin,sefalar getirdin.Aradığın(ihtiyacın)kadarından fazlasını bulacağını söylersem inanırsın sanırım.

yakaza1 14-10-2009 09:30 AM

dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli

siedra 14-10-2009 09:59 AM

bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....

yeni bir hayat 14-10-2009 12:45 PM

Alıntı:

siedra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528916)
bir zamanlar dost var diyordum elini tutar,dost var diyordum sesine kulak verir ama gerçek dost diye birşey yokmuş dostluk dediğimiz şey menfaatlerin kesiştiği yerde başlayıp bir açının köşesi gibi sonsuz sessizliğe uzanan ışınlarmış.....

Merhabalar siedra;actionsmile

Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle..
dostluk hakkındaki görüşünüz geçmişteki bir kırılganlığa atfeder gibi.. Her ne kadar bu ifadeler günümüz kriterlerine uysa da gerçek dostluklar da var..Onun için de kendimiz öncelikle gerçek dost sıfatını taşımalıyız diye düşünüyorum,öyle değil mi?..

onurkrk 14-10-2009 03:45 PM

siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz

berrak48 14-10-2009 04:57 PM

merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr

pisimbat 14-10-2009 07:00 PM

Alıntı:

siedra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528916)

Alıntı:

yakaza1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528912)
dost dostlara seslenir dostluk muhabbetle beslenir bu tanışma seronomisinde herkeze selam dostlar.ben izmir tire;den otomotiv sektöründe çalışan bir esnafım.biraz paradikma.kişisel gelişim,mistizim ilgi alanlarım. güzel bir edebi kitap, ruhu dinlendiren gezi yerleri,ve aynı zaman da insanı yormuyan hoş bir müziğe hayır demem anırım yeterli

hoş ve sefa geldiniz sevincli

pisimbat 14-10-2009 07:01 PM

Alıntı:

berrak48 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 529000)
merhabalarrr. bende size katılmak istiyorum.ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrrrr

forum ana sayfamızda gerekli bilgileri bula bileceğiniz başlıklarımız mevcuttur hoş geldiniz sevincli

pisimbat 14-10-2009 07:03 PM

Alıntı:

onurkrk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528985)
siteye bugün üye oldum faydalı olmasını istiyorum bide mp3 leri nerden dinliyoruz

aradığınız başlık ana sayfada mevcut sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM.