![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar aranıza yeni katıldım çok hoş bir siteye benziyor.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
blissytüm yeni gelen arkadaşlarımız ne iyi yaptınızda üye oldunuz diyorum sevincliselam ola hepinize |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba sevgili Pisimbat; Sıcacık,samimi hoşgeldiniz dileğiniz için çooook teşekkürler.Bu şekilde karşılanmak 'yeni bir ortamda yabancı olma' hissini azaltıyor.Sırf yazılarıızdan bile pozitif, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle dolu yüreğinizi algılayabiliyorum.Sizi sevgiyle ve kocaman kucaklıyorum.Saygılarımla Fenn |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Daha öne ben mozart piyano sesleri dinleyip rahatlamaya çalısırdım sizleri farkettikten sonro bu bosluk tamamıyla doldu bunu bizlere ulastıran herkese ÇOK ÇOK TESEKÜRLER.actionsmileactionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slmlar enerjisine bayıldım sitenin,çıkmam artık;) |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz nedeğişecek merak ediyorum Sigarayı bırakabilirmiyim?sml |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar ben ıstanbul acıbademden kadir simsek 20 yasındayım unıversıte 1 ogrencısıyım herkeze merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz umarım herkes gibi bende çok faydalı cümleler kurabilirilm. herkese merhaba. giderek aktif bir kullanıcı olmayı hedefliyroum. ama önce bi kaç mp3 ile işe başlayayım.derty |
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |