![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yeni gelipte üye olan arkadaşlarım 4-5 gün kadar yokum dçnüşte mesajlarınıza cevap yazacağım hoş geldiniz diyorum yeniden sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar pisimbat :) Güzellikler sizinle olsun... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm herkese nasılsınız iyisiniz inş |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende bugün geldim aranıza ,umarım faydasını görürüz,dinlemeye başladım bile ego güçlendirici su sesli dinliyorum . |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Böyle sıcak bir karşıma ile kabul edilmiş olmaktan mutluluk duydum. Ne güzel ki farkındalığı yaşayan insanların içindeyim. Yaklaşık bir yıldır ben de sanırım bu sitenin üyelerin olan diğer arkadaşlar gibi kendimle yüzleşme yolculuğuna çıktım. Ve biliyorum ki bu yol fiziksel olarak gidilebilecek bütün yollardan daha uzun ama daha keyifli. Ben de keyfini çıkarıyorum..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamherkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende az önce bu sıteyle karsılastım ve hemen uye oldum cekim yasasının etkısındeyım zayıflamak ıstıyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar :)) nette çekim yasasını araştırırken tesadüf olarak keşfettim siteyi ve ilgimi çekti benim için yararlı olacağına eminim burda paylaşılan bilgilerin sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |