Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

pisimbat 15-05-2009 05:46 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

ebrumenekşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462501)
hoş buldum şaşkınlık içindeyim siteyi heyecanla geziyorum olamaz böyle bişey
nereye bakıcam ne yapıcam bilmiyorum yol gösterirmisiniz
bana

şaşkınlık içinde olman normal bir süre sonra alışırsın rehber bölümünden istediğin bilğilere ulaşabilişrsiniz hoş geldiniz sevincli

Alıntı:

bilgedev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462502)
merhaba,ben yeni geldim :)) umarım herşey daha da güzel olacak sizlerle.

hoş geldiniz zaman içinde herşey çok güzel olacaktır emin olunuz sevincli

didol 15-05-2009 06:20 PM

MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :)

umut6 15-05-2009 09:23 PM

selamlar kedicik ben yine uğradım
verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi?
teşekkürler

pisimbat 16-05-2009 02:36 AM

Alıntı:

didol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462530)
MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :)

mucizeler bizim içimizde saklı umarım burda kendinizin ne kadar değerli olduğunuza ve kendinizin değerine farkına varacaksınızdır bizler bir tren yolu üzerindeki güzel bir durağız :)

pisimbat 16-05-2009 02:44 AM

Alıntı:

umut6 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462537)
selamlar kedicik ben yine uğradım
verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi?
teşekkürler

selamlar ,cat56ler gizemli yaratıklardır bilirmisiniz bilmem sorunuzun cevabını siz sorarken vermişsiniz zaten bakın merakınızı cezbetmişim ve tekrar yazmışsınız bu çok güzel sanal bir alemde kelimeler bir insanı tanımak için en güzel yoldur benim için ve tabiki kendimi anlatmak için ,sitemize birçok yeni üye kayıt oluyor herkese hoşgeldin diyemiyorum ben malesef arada unuttuklarım atladıklarım olmakta bende bana uğrayın dedim uğrayanla cat56 selamı veriyorum yüreğimden bu işin ciddi yanı şaka kısmı yahu site cat56si nedir olurmu böle saçmalık diye merak edenler oluyor eğleniyoruz ,ayrıca gerçekten asi hırçın hür ve huysuz bir cat56 dir bazen ters tarafımada denk gelir laf aramızda işte böyle kardeşim beni merak ediyorsan
sitemizde yaratıcı yazarlar ve edebiyat kısmında :pisimbat eserekli saatler altında ufak karalamalarım vardır saygılarımla sevinclicanın ne zaman istersen yaz bende cevaplarım iyi şimdilik hoşçakalın

realbluesky 17-05-2009 09:52 PM

merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın

aktobe 21-05-2009 07:50 PM

Merhaba
Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir...

bloody_angel 22-05-2009 11:49 PM

Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :)

alegre 23-05-2009 12:17 AM

meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım..

janset88 23-05-2009 07:35 PM

Merhabalar :)
Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P

Seni sevdim kedicik :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM.