![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar kedicik ben yine uğradım verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi? teşekkürler |
|
sitemizde yaratıcı yazarlar ve edebiyat kısmında :pisimbat eserekli saatler altında ufak karalamalarım vardır saygılarımla sevinclicanın ne zaman istersen yaz bende cevaplarım iyi şimdilik hoşçakalın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar :) Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P Seni sevdim kedicik :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:12 PM. |