![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle merhabalar sitenizi yeni keşfedenlerdenim ego güçlndirici cdnizi dinlemekteyim umarım müzikler işe yarar bekleyip görücezy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
ozaman asi-yah diye hecelerim bende y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Ben reiki 1 ve 2 yi aldım 3cüyü almak istiyorum onun için öncelikle nefes teknikleri kursuna gidiyorum.kurs 8 haftalık bir süreç kaplıyor.devamlı bu konularda kitap okuyorum ve internette bu konularla ilgili siteleri geziyorum Bugün meditasyonla ve nefes tekniklerinle ilgili siteleri gezerken tesadüfen sitenizle tanıştım.ve mail adresime gönderdiğiniz cd leri şu anda dinliyorum.benim algıladığım sadece su sesi ve cok güzel kuş sesleri arkadaki telkinleri inşallah bilinç altım algılıyor diye ümit ediyorum.düzenli olarak hergün dinlemeyi düşünüyorum.gelişmelersevincli olursa sizi haberdar ederim. hoşça kalınt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle hoşbulduk.teşekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
hoş geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben de geldim. herkese sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel... herkese sevgilerrrrrrrr! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |