![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar herkese,siteyi ve telkinleri nasıl alabileceğimi henüz bulamamış olmakla beraber hoşbuldum..yararlanacağımı umuyorum..sevgiler..k8908 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar herkese :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Kedileri cok severim.ne yazikki 3 kedim de oldu 3 yavrusuda simdi 1 tane kaldi oda artik gelmiyo ağla2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar.. Ben daha önce gördüğüm bu sitenin son zamanlarda müdavimi oldum. Çekirdek inanç tespiti de yaptırdım telkin CDleri de dinliyorum ve inanılmaz büyük bir fayda görüyorum çok şükür. Para, iş ve mutluluk adına her şey yolunda. Güzel bir aşk ilişkisi yaşamak ve bir ömür boyu mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum. Bunun içinde hayatını sevgiyle doldur ve ruh eşini bul telkinlerim var. Nedense etkisi olmadı gibi hissediyorum.. Belki de biraz sabretmeliyim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.Telkinlerin etkilerini paylaşırsanız forumdaki diğer arkadaşlar için daha aydınlatıcı olur. Mesela bahsettiğiniz telkinler benim çekirdek inanç telkinlerim arasında yok.(Elbette ki aynı çekirdek inançlara sahip olacağız diye bir şey yok.) Bu şekilde araştırana , merak eden arkadaşlar için yol gösterici oluruz.Benim mesajlarımda etkilerin bir kısmı yazıyor.Gün gün olmasa da. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Yeni kilo verme telkinini isteyen arkadaşlarım, gerekli konuyu bulamadıysa bana direk mesaj yazabilirsiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba, internette gezinirken gördüm ve kendime uygun gördüğüm içerikleri indirmeye çalıştım ama olmadı. Dosya yk,içerik yok şeklinde açıklamalar geliyor. Mp3 ler aktif değil mi ben mi yanlış yapıyorum? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Umarım faydalı olur. Mutlu günler.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 PM. |