![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Pisimbat Merhaba ! Bissürü farkındalıklarım ve önyargılarım bir yana kendi kendime takılırken hpm1, bu site ve sizlerle yeni tanışmak çok keyifli ve eğlenceli olacağa benziyor. Kocaman bir MERHABA :)956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar :) Aranızda yeni katıldım. Sanırım burada aradığım samimiyeti bulacağım. Üniversite öğrencisiyim. PDR okuyorum. Kitap okumak ve gezmek en büyük hobilerim arasında yer alıyor. Bunlardan sonra ise çoçuk oyunları :P hayranıyım :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz arkadaşlar, mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz kaygusuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş bulduk, inşallah bu site ile hayatımda güzel değişiklikler olur. ellibeş yaşımdayım. otuzyedi senedir depresyon ve panik atak ilaçları kullanıyorum. eşimi ve çocuğumu çok seviyorum ve bu sevgi bana mücadele gücü veriyor, şimdilik görüşmek üzere diyorum.t678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz İsminiz gibi asla ümitsiz olmayınız ve hoş geldiniz. İnş'Allah devanızı bulursunuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, neden hiç bir telkini indiremiyorum? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba. kayıt olduktan sonraki gelin tanışalım mesajı o kadar içtendiki hiç huyum olmamasına rağmen buraya bir şeyler karalamak istedim.:) 21 yaşındayım. sanatı çok severim. roman ve şiir çalışmalarım var. keman çalmayı çok severim keşke mümkün olsaydı da sizlerle de bir görüşmede çalabilseydim. bir arkadaşımızda bir taraftan telkinleri okurdu :)).. öğretim olarak ise hukuk lisansı yapıyorum. telkin methodu gerçekten önemli bir yöntem. insana en akla gelmeyecek tamamen zıt düşünceleri bile benimsetebiliyor. bakalım artık az önce kayıt oldum artık aranızdayım. Selamlar :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz sares. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM. |