Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

eric 29-01-2016 01:21 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Pisimbat Merhaba !

Bissürü farkındalıklarım ve önyargılarım bir yana kendi kendime takılırken hpm1, bu site ve sizlerle yeni tanışmak çok keyifli ve eğlenceli olacağa benziyor. Kocaman bir MERHABA :)956k

Kaygusuz 31-01-2016 08:21 PM

Herkese merhabalar :)

Aranızda yeni katıldım. Sanırım burada aradığım samimiyeti bulacağım. Üniversite öğrencisiyim. PDR okuyorum. Kitap okumak ve gezmek en büyük hobilerim arasında yer alıyor. Bunlardan sonra ise çoçuk oyunları :P hayranıyım :D

MuminOKAN 31-01-2016 09:34 PM

Hoşgeldiniz arkadaşlar, mutlu paylaşımlar diliyorum.

Kaygusuz 01-02-2016 02:34 AM

Alıntı:

Kaygusuz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 857069)
Herkese merhabalar :)

Aranızda yeni katıldım. Sanırım burada aradığım samimiyeti bulacağım. Üniversite öğrencisiyim. PDR okuyorum. Kitap okumak ve gezmek en büyük hobilerim arasında yer alıyor. Bunlardan sonra ise çoçuk oyunları :P hayranıyım :D

Teşekkür ederiz :)

KıpçakBeyi 01-02-2016 08:27 PM

Hoş geldiniz kaygusuz.

aslaümitsizolma 20-02-2016 05:16 PM

Hoş bulduk, inşallah bu site ile hayatımda güzel değişiklikler olur. ellibeş yaşımdayım. otuzyedi senedir depresyon ve panik atak ilaçları kullanıyorum. eşimi ve çocuğumu çok seviyorum ve bu sevgi bana mücadele gücü veriyor, şimdilik görüşmek üzere diyorum.t678

KıpçakBeyi 21-02-2016 05:02 PM

İsminiz gibi asla ümitsiz olmayınız ve hoş geldiniz. İnş'Allah devanızı bulursunuz.

millenium61 28-02-2016 08:04 PM

Merhaba, neden hiç bir telkini indiremiyorum?

sares 23-03-2016 11:01 PM

merhaba. kayıt olduktan sonraki gelin tanışalım mesajı o kadar içtendiki hiç huyum olmamasına rağmen buraya bir şeyler karalamak istedim.:)

21 yaşındayım. sanatı çok severim. roman ve şiir çalışmalarım var. keman çalmayı çok severim keşke mümkün olsaydı da sizlerle de bir görüşmede çalabilseydim. bir arkadaşımızda bir taraftan telkinleri okurdu :)).. öğretim olarak ise hukuk lisansı yapıyorum.

telkin methodu gerçekten önemli bir yöntem. insana en akla gelmeyecek tamamen zıt düşünceleri bile benimsetebiliyor. bakalım artık az önce kayıt oldum artık aranızdayım.
Selamlar :)

KıpçakBeyi 28-03-2016 09:53 AM

Hoş geldiniz sares.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM.