![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz İyi akşamlar arkadaşlar telkinler neden inmiyor acaba? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz http://www.hayatimdegisti.com/forum/...telkinler.html veya http://www.hayatimdegisti.com/forum/...li-guncel.html linklerinden indirebilirsiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk safalar bulduk |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba.. siteyi facebook takı bir paylaşımda keşfettim ve cok mutlu oldum girlhaha herkese güzel paylaşımlar dilerim 956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba aranıza yeni katıldım. Mutluluğumu ve huzurmu arttırmak, Hayata karşı daha güçlü olmak için burdayım. Zor bir süreç beni bekliyorken bu siteyi buldum umarım herşey daha güzel olur... smil56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba.. siteyi bugün facebookta gezinirken bir arkadaşımın paylaşımda keşfettim, makaleleri okudum vs. İnsan başta şüpheyle yaklaşıyor ister istemez. Kuşku, güvensizlik benliğimin bir parçası olmuş durumda pek çoğumuz gibi. Ama inanılmayacak derecede fazla sayıda olumlu üye yorumları cesaretlendirdi ve aranıza katıldım an itibariyle, umarım benim üzerimde de işe yarar. Haftanın 7 günü günde 14 saat civarında düşük bir ücrete çalışmak zorunda kaldığım için forumda pek aktif olamayacağım ama elimden geldiğinde takipte kalmaya çalışacağım. Sevgiler&Saygılar (= |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar uzun zaman önce bu siteyle tanışmıştım,adıma özel cd yaptırdım.Öyle çok parası olan biri değilim ama inanın kendinize yapacağınız en büyük yatırım,diyorum.Zaman zaman burda yaşadığım değişimleri yazmaya karar verdim.Burdaysanız doğru yerdesiniz diyorum,hepinize kocaman sevgiler yolluyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Küstah mısın bilinmez ama sevimli mi sevimli olduğun belli buradan |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese selamlar iyi geceler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |