Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

pisimbat 11-10-2010 07:37 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

FeaRLeSS_KiNG Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772463)
kedi başlığını gördüm.girmeden geçmeyeyim dedim.kedi gördümmü hemen o ortama girerim ben.naber paşa kedi.nasıl gidiyor.benim herşey iyi gitmeye başladı.umarım seninde iyi gidiyordur.

aferimmm bak saygılı bir cat56 dostu dağa doğrusu hayvan dostu sefa geldiniz .bende de herşey yolunda umarım dahada güzel olur sevincli

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772473)
arkadaşlar merhaba kedilerin tüm hallerine bayılıyorum özellikle paronoyak oluşlarına herşeyden tırsmalarına yanında kolunuzu kaldırın aniden sıçramalarına bayılıyorum geçenlerde gördüm arabanın altında etrafı izliyor kimsenin onu gördüğü felan yok o her hareket eden nesneden korkup duruyordu çok güldüm yaa dedimki yavrum kimse seni farketmiyor bile ne paronoik hareketler yapıyorsun şirin şeyyy dedim bana gözlerini kısarak mavvv dedi mama verdim biraz sevdim onu hadi kendine iyi bak sokakta dedim yanından ayrılırken...cat56

işte bir dost daha ahhh ahh birde sen beni gör mahalledekicat56 ler yaklaşık 20 tane beni görüyolar uzaktan koşa koşa geliyorlar tabiki benim elim onların yemeği dolu oluyor sevincli

Alıntı:

FeaRLeSS_KiNG Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772476)
iyi yapmışsın.kediler çok sevimli hayvanlardır.biriside ördek.bir sürü kedim oldu.ama beni bırakıp gittiler hep.yine bir gün bir tane daha denk gelir inşallah.hakkaten paranoyak gibiler.birazda kararsız.ama sürekli kedileri sevmek,okaşak istemişimdir.onlar beni her ne kadar takmasada.

aslında biz cat56ler biraz gururlu hayvanlarız keyfimiz olursa bizi sevmenize izin veriyoruz laf aramızda durum budur

Alıntı:

confident Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772745)
bende yolda yada dışarda herhangi bir yerde kedileri devamlı gözlemlerim bazan onlarla konuşurum aynen sizin gibi gerçi çoğu insan beni o hale görünce deli galiba falan diyerek geçiyor yanımdan

bütün canlılarla ve sevdiğim nesnelerle konuştuğumu bilseler ne derlerdi acaba:)

ama kediler bu dünyadan değiller sanki hayranım herhallerine:)

bencede biz bu dünyadan değiliz sevinclibende konuşuyorum vallahi onlarla

aylıno 15-10-2010 02:25 PM

hoşbuldum :D

aylıno 15-10-2010 02:25 PM

hoşbuldum hemde çok hoş :))

pisimbat 19-10-2010 08:43 PM

Alıntı:

aylıno Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 773483)
hoşbuldum hemde çok hoş :))

ohh ne hoş çok sefa geldiniz sevincli

kediseverim 19-10-2010 08:59 PM

heyooooo ne güzel kedi cennetine gelmiş gibiyim buraya girincesevinclikedi sevmek bir virüstür girdimi içinize bir daha da çıkmazu859 tanrı kedileri niçin yaratmıştır sizce bileniniz varsa arkadaşlar yazın... ben cevabını biliyorum ama sizin fikirlerini de merak ediyorum... hadi arkadaşlar sorum şu----tanrı kedileri niçin yaratmıştır?y789

pisimbat 19-10-2010 10:21 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774267)
heyooooo ne güzel kedi cennetine gelmiş gibiyim buraya girincesevinclikedi sevmek bir virüstür girdimi içinize bir daha da çıkmazu859 tanrı kedileri niçin yaratmıştır sizce bileniniz varsa arkadaşlar yazın... ben cevabını biliyorum ama sizin fikirlerini de merak ediyorum... hadi arkadaşlar sorum şu----tanrı kedileri niçin yaratmıştır?y789

cat56ler yani ben pisimbat şahsi fikrim şudur :
kediler ve tüm kedigiller estetik harikasıdır asidirler dik başlı ve gurruludurlar tıpkı ben yani özgürlüklerine düşkündürler allahın güzelliklerini toplamışlardır tıpkı birçok hayvan bitki ve biz insanoğluları gibi ama onlar ayrıdır .allah onları boş vaktide özene bözene yaratmıştık kusursuzluğu simgelesinler diye blookcat56

kediseverim 19-10-2010 10:25 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774277)
cat56ler yani ben pisimbat şahsi fikrim şudur :
kediler ve tüm kedigiller estetik harikasıdır asidirler dik başlı ve gurruludurlar tıpkı ben yani özgürlüklerine düşkündürler allahın güzelliklerini toplamışlardır tıpkı birçok hayvan bitki ve biz insanoğluları gibi ama onlar ayrıdır .allah onları boş vaktide özene bözene yaratmıştık kusursuzluğu simgelesinler diye blookcat56

çok güzel yazmışsınız... kedilere bakış acın bu...ama cevab bu değilooo67

pisimbat 20-10-2010 10:07 PM

bilirsin ki cat56 ler meraklıdır bence cevabı sen yaz sevincli

kediseverim 20-10-2010 10:12 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774502)
bilirsin ki cat56 ler meraklıdır bence cevabı sen yaz sevincli

bir kedi severi ikiletmemgirlhaha hemen söylerim---tanrı kedileri kullarım aslan,kaplan,panter,jaguar,çıta gibi kedigilleri sevebilsinler onlara dokunabilsinler diye yaratmışgirlhahabilirsin bu kedigillerden tek farkları boyutları yoksa karakteristik özellikleri aynıdır...sevincli

pisimbat 21-10-2010 12:55 PM

Alıntı:

kediseverim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 774503)
bir kedi severi ikiletmemgirlhaha hemen söylerim---tanrı kedileri kullarım aslan,kaplan,panter,jaguar,çıta gibi kedigilleri sevebilsinler onlara dokunabilsinler diye yaratmışgirlhahabilirsin bu kedigillerden tek farkları boyutları yoksa karakteristik özellikleri aynıdır...sevincli

mantıklı y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.