![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz arkadaşlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ben'de ezgi izmirden aslında çok uzun zaman önce keşfettim siteyi ama uzun bir ara netten koptugum için eski üyeliğimi kaybettim kaybetmek demiyelimde nicimi şifremi unuttum :( ama bu site bana çok şey kazandırdı çok şey öğretti hala 4/4lük uygulayamasamda bilincime yer eden bu siteyi kurdugunuz ve bu imkanı bizlere verdiğiniz için site kurucusuna ve bu siteye emek veren tüm dostlara çok teşekkür ederim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
guitarherkes hoş gelmişşşşşsevincli kusuruma bakmayın tatil yaptığım için geç cevap yazdım 956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Miyaaaavvvvv sen de hoşgeldin. :zpzp: Pisicik ben foruma ilk üye olduğumda tanışma mesajı yazmamıştım hiçbir yere kimse bana hoşgeldin demedi o nedenle. Ayyyy çok özendim şimdi bana da hoşgeldin der misin? khkh56khkh56 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar; Ben araniza Fransadan katiliyorum siteye uzun zamandir takip ediyordum fakat araniza katilmak bu gune nasip imis site cok guzel daga evvel bazi telkinler indirmistim ve cokta yararlarini gordum emegi gecen herkeze cok tesekkurler ederim gorusmek umidi ile hayirli gunler dilerim herkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin , sefalar getirdin ... :) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Günaydın sitemin kedisi, Uzun zamandan beri ilk kez görüyorum seni. Bir kediyi selamlamadan geçilmez... Bir kediden diğerine sevgiler Güzel bir gün geçirmeni dilerim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |