Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

Işıldayan Safir 25-09-2010 11:28 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler. actionsmile

Perfinya 25-09-2010 07:06 PM

hoşgeldiniz arkadaşlar

roseone 25-09-2010 07:27 PM

merhabalar ben'de ezgi izmirden aslında çok uzun zaman önce keşfettim siteyi ama uzun bir ara netten koptugum için eski üyeliğimi kaybettim kaybetmek demiyelimde nicimi şifremi unuttum :( ama bu site bana çok şey kazandırdı çok şey öğretti hala 4/4lük uygulayamasamda bilincime yer eden bu siteyi kurdugunuz ve bu imkanı bizlere verdiğiniz için site kurucusuna ve bu siteye emek veren tüm dostlara çok teşekkür ederim.

pisimbat 25-09-2010 09:49 PM

Alıntı:

büşra-- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769559)
slmm bende yeni geldimm :)

Alıntı:

heeyyy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769562)
Birazcık geç oldu ama benden de herkese merhabalaaarrractionsmile

Alıntı:

ekisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769594)
Merhabalarrr

Alıntı:

ömürdediğin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769820)
hoşbulduk pisimbat (aslında pisicik yazcaktım ama saygısızlık etmek istemedim :)) )

Alıntı:

y.nurr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770112)
merhabalar, bende yeni geldim ve çok hoşbuldum :) aranızda mutluyum daha mutlu olmak istiyorum...
hadi hep birlikte değişelimm :D

Alıntı:

roseone Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770190)
merhabalar ben'de ezgi izmirden aslında çok uzun zaman önce keşfettim siteyi ama uzun bir ara netten koptugum için eski üyeliğimi kaybettim kaybetmek demiyelimde nicimi şifremi unuttum :( ama bu site bana çok şey kazandırdı çok şey öğretti hala 4/4lük uygulayamasamda bilincime yer eden bu siteyi kurdugunuz ve bu imkanı bizlere verdiğiniz için site kurucusuna ve bu siteye emek veren tüm dostlara çok teşekkür ederim.

guitarherkes hoş gelmişşşşşsevincli kusuruma bakmayın tatil yaptığım için geç cevap yazdım 956k

Işıldayan Safir 25-09-2010 09:53 PM

Miyaaaavvvvv sen de hoşgeldin. :zpzp:

Pisicik ben foruma ilk üye olduğumda tanışma mesajı yazmamıştım hiçbir yere kimse bana hoşgeldin demedi o nedenle. Ayyyy çok özendim şimdi bana da hoşgeldin der misin? khkh56khkh56

pisimbat 25-09-2010 10:02 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770208)
Miyaaaavvvvv sen de hoşgeldin. :zpzp:

Pisicik ben foruma ilk üye olduğumda tanışma mesajı yazmamıştım hiçbir yere kimse bana hoşgeldin demedi o nedenle. Ayyyy çok özendim şimdi bana da hoşgeldin der misin? khkh56khkh56

blookhımmm düşüneyim bakayımblookne demek efm sen ilk üye olduğunda bana neden uğramadın acaba bak gözden kaçırmışız senin hoşgeldinini hoş geldin iyiki gelmişsin diyorum.cat56mmaauuuwwwwcilgin897

eminehatun 29-09-2010 11:17 AM

Merhabalar;
Ben araniza Fransadan katiliyorum siteye uzun zamandir takip ediyordum fakat araniza katilmak bu gune nasip imis site cok guzel daga evvel bazi telkinler indirmistim ve cokta yararlarini gordum emegi gecen herkeze cok tesekkurler ederim gorusmek umidi ile hayirli gunler dilerim herkese

bigokyanus 29-09-2010 12:30 PM

Hoş geldin , sefalar getirdin ... :)

pisimbat 01-10-2010 01:52 AM

Alıntı:

eminehatun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770752)
Merhabalar;
Ben araniza Fransadan katiliyorum siteye uzun zamandir takip ediyordum fakat araniza katilmak bu gune nasip imis site cok guzel daga evvel bazi telkinler indirmistim ve cokta yararlarini gordum emegi gecen herkeze cok tesekkurler ederim gorusmek umidi ile hayirli gunler dilerim herkese

sevinclihoş geldiniz bonjurrrrrrrrrrrrrrrr diyorum size

Alexandra 01-10-2010 08:21 AM

Günaydın sitemin kedisi,

Uzun zamandan beri ilk kez görüyorum seni. Bir kediyi selamlamadan geçilmez...

Bir kediden diğerine sevgiler

Güzel bir gün geçirmeni dilerim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.