Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

nurcan1985 08-07-2010 09:54 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

hoşgeldinnn :))))))))

pisimbat 09-07-2010 07:55 PM

Alıntı:

nureda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756698)
slm kimse varmı?

mauuwww birimi seslemusic45ndi blook

estwyn 11-07-2010 07:33 AM

selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz.

hayatım.. . 11-07-2010 10:44 AM

sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. .

pisimbat 11-07-2010 09:27 PM

Alıntı:

estwyn Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757189)
selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz.

bak benide telaşa düşürdün ne yazsam nasıl yazsam diye espri bir yana hoş geldiniz sevinclikendinizi keyfettikçe sorunlar ortadan kalkacaktır ben buna eminim kendinize güvenin sadece music45

Alıntı:

hayatım.. . Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757194)
sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. .

bunu biz değil siz başardınız istemek başarmanın yarısıdır derler sanırsam doğru hoşgeldiniz8977

flz-flz 12-07-2010 10:57 PM

Hoş bulduk
Ama sizi iyiki bulduk.

pisimbat 20-07-2010 09:08 PM

Alıntı:

flz-flz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757386)
Hoş bulduk
Ama sizi iyiki bulduk.

sefa geldiniz sevincli

iceberry 20-07-2010 11:33 PM

Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim :)) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi:)))

pisimbat 23-07-2010 11:07 PM

Alıntı:

iceberry Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758425)
Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim :)) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi:)))

hoş geldiniz vallahi benim gibisi yok eminim ben blookgirlhaha

pisimbat 23-07-2010 11:09 PM

arkadaşlar uzun bir süre olmayacağım için bu bölümü kitliyorum .cat56 niz tatile çıkıyor çünkü music45 anca bayramda dönerim .şimdiden üye olcaka arkadaşlarıma hoş ve sefa geldiniz diyorumguitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM.