![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldinnn :)))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam, sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim., şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim. doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum.. nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum. en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. . |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş bulduk Ama sizi iyiki bulduk. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim :)) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi:))) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar uzun bir süre olmayacağım için bu bölümü kitliyorum .cat56 niz tatile çıkıyor çünkü music45 anca bayramda dönerim .şimdiden üye olcaka arkadaşlarıma hoş ve sefa geldiniz diyorumguitar |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:42 PM. |