![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selamlar,sitedeki 4.günüm,ilk günlerde ego ve suçluluk telkinlerini dinledim ve sonuclarını yavas yavas almaya başladım.Sitede emeği geçen herkese tebriklerimi iletip teşkkürlerimi sunuyorum :) |
Deneyimlerinizden faydalanmak isteriz. Gelişmelerinizi merakla bekliyoruz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Mutlu paylaşımlar dilerim. Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz sitemize.. Keyifli forumlar keyifli paylaşımlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Atakan bey size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sürekli durumum ne olacak diye internetten aramalar yapıyordum taki bu siteyle karşılaşıncaya kadar.Muhteşem,olağanüstü bir site.Katkısı çok büyük.Herkese faydası dokunabilecek bir site.Çok teşekkürler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sitenizi almanca kursu ararken ordan oraya bakarken keşfettim .güzel bir siteye benziyor.telkinlere başladım 1 ay deniyeceğim bakalım farklılıklar olacakmı:) herkese selamlar.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz grip oldum kedi gribiymş mırrrnavvvvvvv |
Alıntı:
Alıntı:
herkes hoş gelmiş sen olsan olsan pc den virus kapmışsındır sevincli olsam ben olurum cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |