![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Her gun yasamaya degerdir elbette.Ama bazende oyle bunalirsin ki yasam cekilmez hale gelir MUTLU OLMAYI BILMEK ZORDUR Mutluysan eger her gun yasamaya deger |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mutlu değilim ama mutluluğun peşindeyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mutlu degilsen mutlulugun pesinede dusme gardas bs ver hayat acisiyla guzeldir |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Mutluluk acısız, dertsiz, tasasız bir yaşam demek değildir. Böyle bir mutluluk yoktur ve hayat her durumda yaşamaya değerdir. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Mutsuzluklar olmasa mutluluğun değerini bilemezdik ki:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm arkadaşlar günaydın yeni bir gün yeni başlangıçlar umudu olmayana yeni umutlar diliyorum mutluklar sevinçler :))))))956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar.Yeni bi gun yeni mutlu saatler.Mutlu olmayi bilenler ne sansli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz cat56ben cat56blook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben sana resim yolladım hic bakmıyorsun vallla :(((( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Mrb ben yeniiyim. Çok beğenidm sitenizi. Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |