![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz geçmiş olsun..bi psikatriye de gidebilirsiniz bence,en azından bilinçli olarak atlatma aşamasını yaşayabilirsiniz.çunku farkındasınız depresyonun... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba hayatım değişti ailesi ....Bu sitesi ara ara takip etmisimdir ve faydasini da gormusumdur.Hepinize cok tesekkurler. Ama su an cok Üzgünüm. .Çünkü yaklasik 2 ay once çekirdek inanc calistirmasi yatirdim cd leri di ledim ama her seydaha da kotuye gitti gidiyor. .Abdullah ve Atakan beylere ulasamiyorum.Geri donulmuyor bana.Hani tum sorularimiz için yanimizdaydiniz.Uzgunum gerçekten Üzgünüm |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba hafta ici 9 ve aksam 7 arasi cep telefonum aciktir.pazar gunu aradiysaniz ulasamamissinizdir.cep telefonumdan arayiniz . |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Atakan bey not birakmistim yardimciniza yarin tekrar deneyecegim.Teşekkürler..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz idea3selammmm :) Arkadaşlar ben birşey sorabilirmiyim bu telkinlerin metinleri nerde yazıyor, birde bunlar ingilizce mi , ingilizce ise etkisi olur mu, bildiğim kadarıyla ingilizce dinlenen telkinlerin faydası olmuyor |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk asi.hırçın.hur.asabi.küstah kedi bize birşey bırakmamışın :))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba imzanız yakıyor forumu :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bu noktada elbette tek tarafa yüklenmek doğru olmaz, bununda farkındayım ama kimi aktörlerin mekanizma içerisinde önemi daha yüksek olabiliyor. Dolayısıyla önemli aktörlerin vazifesini sağlıklı gerçekleştirememesi de sisteme daha büyük hasar veriyor… |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba,ben geldim.Sanırım hoş geldim.Köklü bir değişim için yardıma ihtiyaç duyuyorum.Biraz geçte olsa ÖNCE BEN demeyi öğrenmek istiyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HErkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bir adama şiddetli bağımlı olduğumu sanıyorum Yardım destek istiyorum :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |