Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

iLgeN 22-02-2014 11:15 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

geçmiş olsun..bi psikatriye de gidebilirsiniz bence,en azından bilinçli olarak atlatma aşamasını yaşayabilirsiniz.çunku farkındasınız depresyonun...

candegül 08-03-2014 10:22 PM

Merhaba hayatım değişti ailesi ....Bu sitesi ara ara takip etmisimdir ve faydasini da gormusumdur.Hepinize cok tesekkurler. Ama su an cok Üzgünüm. .Çünkü yaklasik 2 ay once çekirdek inanc calistirmasi yatirdim cd leri di ledim ama her seydaha da kotuye gitti gidiyor. .Abdullah ve Atakan beylere ulasamiyorum.Geri donulmuyor bana.Hani tum sorularimiz için yanimizdaydiniz.Uzgunum gerçekten Üzgünüm

hayatimdegisti 09-03-2014 09:18 PM

Merhaba hafta ici 9 ve aksam 7 arasi cep telefonum aciktir.pazar gunu aradiysaniz ulasamamissinizdir.cep telefonumdan arayiniz .

candegül 09-03-2014 10:25 PM

Merhaba Atakan bey not birakmistim yardimciniza yarin tekrar deneyecegim.Teşekkürler.....

Mişa 30-04-2014 05:11 PM

idea3selammmm :) Arkadaşlar ben birşey sorabilirmiyim bu telkinlerin metinleri nerde yazıyor, birde bunlar ingilizce mi , ingilizce ise etkisi olur mu, bildiğim kadarıyla ingilizce dinlenen telkinlerin faydası olmuyor

kdrdykgl 08-05-2014 02:46 AM

hoş bulduk asi.hırçın.hur.asabi.küstah kedi bize birşey bırakmamışın :)))

sigaram 20-08-2014 12:35 AM

merhaba imzanız yakıyor forumu :))

nilak 23-09-2014 03:12 PM

Bu noktada elbette tek tarafa yüklenmek doğru olmaz, bununda farkındayım ama kimi aktörlerin mekanizma içerisinde önemi daha yüksek olabiliyor. Dolayısıyla önemli aktörlerin vazifesini sağlıklı gerçekleştirememesi de sisteme daha büyük hasar veriyor…

aaysegul07 25-09-2014 03:11 PM

Merhaba,ben geldim.Sanırım hoş geldim.Köklü bir değişim için yardıma ihtiyaç duyuyorum.Biraz geçte olsa ÖNCE BEN demeyi öğrenmek istiyorum.

kelebek32 17-10-2014 10:21 PM

HErkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bir adama şiddetli bağımlı olduğumu sanıyorum Yardım destek istiyorum :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM.