![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar ben az önce üye oldum. "site kedisine uğramadan geçmeyin" yazısını görünce şaşırdım, komiğime gitti... meğer burasıymış. :) siteye yeni üye olsamda telkinleri bir süredir dinliyorum. heyecanlıyım... inşallah faydasını görürüm. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
ya bak işte ilk şok benim bu sitede sende allah allah nedir bu demişsindir eminim kedi site falan diye blookşaşkınlık ve gülme hissi uyandırıyorum ben pat diye köşeden üstünüze atlıyorum sevincli şaka bir yana hoş geldiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeryüzünün ilk forum kedisine...... Kedim benim sana kocaman selamlar..... |
miyaawwww diyerek teşekkür ediyorum hoş ve sefa geldiniz sevincli biz ilklerin sitesiyiz ben de ilk ve tek site cat56 siyim y789 benden de size aslan yüreğimden kocaman merhabalar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarcat56 pisimbat ve tüm site:) |
yasal 06 merhaba 2. kez birkezde tanışalım kısmında merhabalaşmıştık aferim sitemizin cat56 sini selamladın ehh site büyük dünya küçük y789 hoş ve sefa geldin |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabaaaa. hoşbulduk PİSİMBAT; cici cici cicismileydance |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |