![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
not: sitedeki tek deli asi hırçın küstah hür cat56 benim diğerleri akılları pek başlarında hanımefendi beyefendilerdir sanma herkes ben gibi yani |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba,Umarım benden sıkılmaz,sabır gösterirsiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz size ugramadan mı geçmişim bilemedim merhabalar ugradıysam tekrar merhabalar sevgiler saygılar |
Cevap: .. pisi pisi merhaba ben yeni üyenizim kedileri çok sevdiğim için ilk seninle konuşmak istedim .dilediğince şımar pisicik sana her şey yakışır. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar aranıza yeni katıldım. umarım sık sık görüşürüz :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz O0hoşbuldum dostlar.burada olduğum için mutluyum gerçekten.neseli56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar.... Herşey için çok teşekkürler :) Yolun başındayım çok yolum var :) Herkese selamlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Teşekkürler. Merhaba..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |