Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

pisimbat 27-04-2009 12:14 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

vesuveda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426043)
Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik...

evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456

pisimbat 27-04-2009 12:16 AM

Alıntı:

spes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426044)
merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler

ilk mesajınızı buraya yazmış olmanız zaten en güzel olay benim açımdan ve sizin için hoş ve sefa geldiniz sitemizi inceledikçe ve okudukça doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız sevgiler sevincli

mübiş 28-04-2009 12:12 PM

ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

pisimbat 28-04-2009 02:29 PM

Alıntı:

mübiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426163)
ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

suzzy 28-04-2009 02:58 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426171)
42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

Y@K@MQZ 28-04-2009 06:01 PM

T.ederim pisimbat

Y@K@MQZ 28-04-2009 06:08 PM

bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

pisimbat 28-04-2009 09:03 PM

Alıntı:

Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428355)
T.ederim pisimbat

Alıntı:

Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428424)
bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

hoşgeldin yakamoz umarım ay ışığının denizde yansıması kadar güzel yazıların ve paylaşımların olur ışıl ışıl günler senle ve bizlerle olsun.
imzama gelince her kelime beni yansıtır inanmazsanız sitedeki arkadaşlarımıza sor yazılarımla şakalarımla burdayım bensiz bu siteyi fareler basar yahuublook atakan bir fare ve aslan gülümsemesi koysana yahuublook

pisimbat 28-04-2009 09:06 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426418)
y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

ehh hayatı biraz ti 'ye almak gerekir yoksa kanser eder yahu y789bak bu doğrulandı ben kanserim yahublookkelimelerlede olsa bir şekilde şakalaşmak lazım çok ciddi değil yaşam malesef suuzzyyy kardeşim hazirana gelsene istanbula gulensmiley

suzzy 28-04-2009 09:32 PM

canım....inşallah diyeyim...:zpzp:( ay bu ne şirinmiş...)zıp zıp

evde iki koca bebek var önce onları ikna etmek lazım...sevincli aklımda bi takım planlar var...dusun2

belli olmaz benim işim...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM.