![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile |
hoşve sefa geldiniz sevincli |
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada... sevgiler..actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz T.ederim pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş |
Alıntı:
hoşgeldin yakamoz umarım ay ışığının denizde yansıması kadar güzel yazıların ve paylaşımların olur ışıl ışıl günler senle ve bizlerle olsun. imzama gelince her kelime beni yansıtır inanmazsanız sitedeki arkadaşlarımıza sor yazılarımla şakalarımla burdayım bensiz bu siteyi fareler basar yahuublook atakan bir fare ve aslan gülümsemesi koysana yahuublook |
ehh hayatı biraz ti 'ye almak gerekir yoksa kanser eder yahu y789bak bu doğrulandı ben kanserim yahublookkelimelerlede olsa bir şekilde şakalaşmak lazım çok ciddi değil yaşam malesef suuzzyyy kardeşim hazirana gelsene istanbula gulensmiley |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz canım....inşallah diyeyim...:zpzp:( ay bu ne şirinmiş...)zıp zıp evde iki koca bebek var önce onları ikna etmek lazım...sevincli aklımda bi takım planlar var...dusun2 belli olmaz benim işim...y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:04 AM. |