![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz http://www.hayatimdegisti.com/forum/...da-burada.html Bu başlıktaki linkleri kullanarak indirmek istediğiniz telkinlerin çoğuna ulaşabilirsiniz. Sevgiler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben kaybolan ses :) güldüğüme bakmayın gerçekten kayboldum artık neredeyse ruhum yok o kadar kırılganım ve hassasım ki.... bu dünyada herkes beni kırdı, üzdü. ve artık kendi içime kapandım zamanı hissedemiyorum sadece odamın kapısını kapatıyor perdeleri çekiyor ve öylesine oturuyorum tek yaptığım bu insanlar benimle dalga geçiyor bende hemen ağlıyorum arkadaşlarım herkes arkamdan konuşuyor ezik diye biliyorum çok korkuyorum artık değişmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum... koca bir kamburla yaşıyorum henüz 17 yaşındayım daha ne kadar ezik olarak kalırım bilmiyorum... :( :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin yanımıza. Öteki başlıkta daha kapsamlı konuşalım canım. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post829372 Güzel olacak her şey. Hadi neşelen. Bakalım sana nasıl yeni pencereler açıcaz. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalaaaaaaaaaar :))) Pek sıcak karşılandım; hoşbulduuuk:)))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz yanımıza |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz O0Merhabaaa bende yeniyim........... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, hoş geldin :)))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kedicik... ben de yeni geldim. yolumu aydınlatmanı diliyorum. umarım değişmem ve gelişmama katkıda bulunursun. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba,ben de yeni katıldım..telkinleri ağustostan beri dinliyorum.Ama şu sıralar dalgalanma yaşıyorum sanırım,umarım bir an önce geçer.Bu siteyle karşılaştığım için çok mutluyum :zpzp: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM. |