![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Daha benim hayatım değişmedi. Sorunlar devam ediyor... ilgili konuyla alakalı olmayabilir fakat benim şu sizlerin ücretsiz mp3 dediklerinize ulaşmam lazım. Bende dinleyeyim. Benimde hayatım değişsin.... dimi ? bu ücretsiz mp3'lerin tamamını denemek istiyorum. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için tşkr ederim. Ercan KOÇ |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ercan bey mail ve telefon bilgilerinizi vermeniz uygun değil mesajınızı düzenleyip gerekli yardımı konulardan edinebilirsiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile Alıntı:
www.telkinmp3.com adresimizden ücretsiz telkinlerimizi indirebilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tşkr ederim uyarınıza. Dikkat edicem. mp3 'lere ulaştım. İnş. işe yarar umuyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz siteyi keşfedeli 2 gün oluyor.tamamen tesadüftü benim için.işte bu dedim.içimde mutluluk uyandı.sevinçten uyuyamadım.çünkü yıllardır aradığım çözüm olacağına inandım.. henüz bilgi edinme aşamasındayım.telkinleri süre bakımından limiti var mı merak ediyorum.anladığım kadarıyla ego geliştirici ve suçluluk telkinleriyle başlamak gerekiyor.bu ikisi için 5er saat dinlesem haftada 70 saat oluyor.bunların yanısıra başka telkin dinlesek.yine günde 4-5 saat olacak şekilde çok zorlamış olurmuyuz.yani günde 15 saat 3 değişik telkin dinlemiş olacağım.lütfen bilgilendirirmisiniz... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok güzel ve emek verilerek hazırlanmış bir oluşum. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..ALLAH yar ve yardımcınız olsun.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam, artık ben de burdayım. herkese günaydın... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar arkadaşlar bu forumda olmaktan dolayı mutluyum bende bu telkin cd lerinden faydalanmak istiyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk öncelikle merhabalar çok karmakarışık olduğum bi dönemde çıkış yolu ararken buldum bu siteyi dilerim çıkış yoluma eşlik eder ve beni bu karanlık ve dar yoldan aydınlık geniş bi yola geçmemde vesile olursunuz şimdiden hepinize teşekkürler sevgiyle kalın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Listenizde kaç telkin olursa olsun günlük 8-10 saat dinleme süresini aşmayınız. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 AM. |