![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba...!Severim Anti-n kunti-n şeyleriiii:D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum pisimbat evde 2 kediyle yaşayan biri olarak seni çok seveceğimden emin olabilirsingirlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba adım nurcan sitenizi daha önceden takip etmiştim kısa süreliğine ama artık düzenli takipçiniz olacağım... ve kararlı şekilde dinleyeceğim müzikleri... şunları da söylemeden geçmem mümkün değil... çok kısa bir zaman önce Abdullah bey ile çekirdek inanç ile ilgili bir görüşmem oldu izlenimlerim şöyle; *bu insanlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar *bu işi gerçekten inanarak yapıyorlar *gerçekten samimiyetle gönülden yapıyorlar ben şimdi dört gözle cdlerimi bekliyorum bu arada ücretsiz olanları da indirdim siteden ve şimdiden kendimi biraz farklı yükselmiş içimden kendime olan bakışım değişti diye hissediyorum... iyi ki varsınız... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kişisel gelişimle yeni yeni ilgileniyorum sitenizi tesadüfen gördüm, merakım beni yanınıza getirdi, hoşbuldum inşallah. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sitemizin tatlı kedisi bu aralar yok, nerelerde geziniyor bende bilmiyorum :) Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldukta ben bi türlü kavrayamadım şu msjlrı en sonunda bişey yazayım dedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz insanları sevmek ve güvenmek istiyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar ve site yönetimi merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sigara bırakmak istiyorum.herkese iyi günler,sağlık ve esenlikler dilerim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Hosgeldin aramiza, Mutlu Paylasimlaragirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:03 AM. |