![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
hoşgeldin bende tüm cat56 teknikleri ve bilğilerimle aranızdayım tüm kedisel danımalarınız için kapım açık |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar; pozitif enerji yayan bu güzel aileyi selamlıyorum... umarim bu enerjiden faydalanir ve ben de pozitif enerji yayan bir birey olarak aranizda yerimi alirim... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldin zhr mutlu paylaşımlar |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selammmmm hossgeldimm ve hoş gelsinnalk78 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, siteyi yeni farkettim ve bende oluşturduğu merak dürtüsü ile foruma üye oldum. iyi günler. |
cat56 lerde meraklıdırlar hoş geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sevgili arkadaşlar...hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...956k sevgiler...actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz MERHABALAR GUZEL BIR ORTAMDA GUZEL INSANLARLA OLMAK HER ZAMAN GUZEL SEYLER YASAMAK DILEGIYLE |
tüm güzellikler seninle olması dileğimle sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben yeni üye .henüz siteyi kullanmayı bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.ben çok heycanlı ve kaygılı biriyim ellerim titrer heycandan .bu yüzden kendimi iyi ifade edemiyorum ve bunun sıkıntılarını yaşıyorum |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar burdaki herkese ben daha yeniyim burda.herkes gibi tesadüfen burdayım.ben zor günler geçiriyorum şu an .yılllarca panik atak ve anksiyete tedavisi oldum artık beynim ilaç istemiyor olumlamaları yaklaşık 7yıl falan oluyor biliyorum arkadaşım bir kitap vermişti bana bazen faydasıda oluyordu.müzikli temkinleride 2 gün falan dinledim.size gelen bazı mesajları okudum telkinde ne söyleniyor diye.bende bilmiyorum telkinde neler söylendiğini açıkça söylüyeyim ben korktum dinlemeyi.bana yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden herkese teşekkkür ediyorum |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba kedi, kediye uğramadan sitede gezmeyiniz neden dediklerini anladım. Sitede ilk günüm ve iyi bir başlangıç oldu teşekkürler. İnsanın pozitif ve mutlu bir tanıdığı olması ne güzel. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende yeni üyeyim bu siteyi tesadüfen buldum bana çok şey kazandıracağını düşünüyorum |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 4-5 gün yokum baa merhaba deyip seven arkadaşlarıma dönüşte yazacağım neden böle kocaman yazıyorum ay canım istedi yahu y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben de aranızda yeniyim . Hoşbuldum diyor ve emeği geçen herkese teşekkür ederim:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhabalar.. site şimdiden çok hoşuma gitti.. umarım umduğum gibi gelişir herşey.. sevgiler.. |
Alıntı:
hoş geldiniz dünya üzerindeki tek cat56 si olan site biziz y789umarım istediklernize ulaşırsınız |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende sitenize yeni üye oldum umarım hayırlı olur hakkımda ve hakkımızda |
hoşgeldiniz sevincligüzel temennileriniz için sağolun herşeyin hayırlısı diyorum bende |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum iyilik güzellik ve sağlık herkesle olsunt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz benim problemim tipik ev hanımı olarak kilolar |
Alıntı:
hoşgeldiniz sevinclisize tek önerim yürüyüş yapmanız yediklerinize dikkat etmeniz öyle aç kalma ile zayıflanmıyor tuz şeker un hayayınızda olmasın birazda yürüyüş telkinlerimiz vallahi forma girersiniz ben öle yapıyorum cat56 olaraka |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş gelmesine geldik de bulamadık aradığımızı..ihtimal sorun bendedir de..telkinleri indiremedim bi türlü.nasıl oluyor biri anlatsın.LÜTFEN |
aşağıdaki linkten istediğiniz telkini seçtiğinizde bölüm içinde nasıl indirebiliceğiniz hakkında açıklamalar bulunmakta...music45 kolay gelsin...sevgiler..actionsmile Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, Mutluluk, Huzur hepimizle olsun. HOŞBULDUK. |
Alıntı:
bensen ve umut burda hoş ve sefa geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz actionsmilemerhaba ben de yeniyim, ritmotrans kavramını ilk kez bir arkadaşımdan kilo verme konusunda konuşurken duydum hayatımdeğişti.com la karşılaştım internete girince... iyi ki de karşılaştım. faydalı olacağını umuyorum. teşekkürederim956k |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kedicik |
sevincli mmmmmmmmmıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrr mmmmiiiiiiiiiiyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwmmmmmmm mmmmauuuuuuwwwwwwwwwwwwwww merhaba aaaaaaaaa siyah hoş geldin senmiydin sevincli siyah en favori rengimdir |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de forumunuza birkaç aydır üyeyim fakat hiç aktif olamadım. Telkinleride arada bir dinlemiştim. Antalyadaki seminere katıldım ve çok etkilendim. Vaktim oldukça ben de artık forumda sizlerleyim... |
Alıntı:
seminerlerimi zsayesinde pasik katılımcılarımız çok daha aktif oluyorlar senleyiz bizle kal sevgiler |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kandırıkçı ki halk arasında yalancı denir y789 gördüm siyah sensin dut ağacının arkasında saklanıyorsun sevincli sobe sobe sobe khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:40 AM. |