![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkeze merhaba .. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba aranıza yeni katıldım .27 yaşındayım öğretmenim..siteyi biraz inceledim.Benim için birçok açıdan faydalı olacağına ,gerçekten inanıyorum. herkese sevgiler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisimbatım,ziyaretçilerin oldukça çoğalmış.. Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza .. http://img256.imageshack.us/img256/4040/cats5c.gifhttp://img198.imageshack.us/img198/6956/cats3c.gifhttp://img90.imageshack.us/img90/4206/cats6c.gifhttp://img268.imageshack.us/img268/2662/cats1c.gifhttp://img43.imageshack.us/img43/4703/cats2c.gif Mutlu paylaşımlar.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarr hoşbulduk:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, taışalımi |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, bende yeni katıldım, cd lere bayıldım. teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, valla hoşbuldum yani : ) ne güzel bir yer burası ya : ) herkesin eline yüreğine sağlık ... sevgiler serapt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz arkadaşlar....956k pisiciğimizinde dinlenmeye ihtiyacı olduğundan kendisi tatilde....bu sebeple sizlere ben ve arkadaşlarım hoşgeldiniz diyoruz....y789güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler...actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduuuuk :)Teşekkürler herkese,,, |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgelmiş herkes :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar ben yeni üyelerinizdenim .Sizlerin varoluşunuza çok seviniyorum ve teşekkür ediyorum. Tesadüfen sizlerle tanıştım gezinirken ve çokta iyi oldu.Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum.Müzikle yapılan bu çalışmalarınızı dinlemek beni mutlu ediyor ama ilk etapta bazende sıkıldığım oldu ama geçti. Şimdi hemen hemen günün her saatinde dinliyorum.music45Fırsat buldukçada sitenizi yani sizleri ziyaret ediyorum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.sapkal89 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam arkadaşlar..ben denizliden mine.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
http://img263.imageshack.us/img263/9186/ho4.png Mutlu paylaşımlar..actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz arkadaşlar :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben sarya yeni katıldım siteye dosyalara nasıl girebilirim. yardım edermisiniz .teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
nam'ım şan'ım beynelminel olan ben yani sitemizin cat56 si blook pisimbat herkese çok teşekkür ediyor hoş ve sefa geldiniz tek tek yazmak isterdim vallahi üşendim ne yalan sölim blookama hepsini tek tek okudum cümleten yanıt veriyorum . cat56nizi izlemeyi ve okumayı sürdürünüz pişaman olmazsınız y789herkese sevgi ve saygılarımla |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm hoşbuldum |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat....seni tanıdığıma sevindim.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Umarım aranızda benim gibi psişikler vardır,rüzgar hep arkanızda olsun. |
Cevap: merhaba için hayat su gibi ama zaman hava gibi.biri akıp gidiyor derken diğeri uçup gitmiş bile.... |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese Merhaba, Bugün sitenizdeki 2. günüm. İlk scriptlerinizi indirdim bir kaç kez dinleme şansı bulabildim. Bende de başağrısı, kızgınlık gibi etkileri oldu ama geçeceğini umuyorum. Buradaki güzel paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum. Pisimbat Sen hiç tanınmadık bir ortamda tek tanıdık dost yüzmüşsün de mutlaka merhaba demeliymişim hissini verdin. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz vien1 hoşgeldin nitol |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba :)Yeni üye oldum ve denilenleri yapıyorum şu an:) |
herkeze merhaba. iyiki burdayım, iyiki tesadüf burayı buldum,teşekkürler güzel siteniz için:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k |
Alıntı:
Alıntı:
[quote=lider may;475059]selam pisicik hoş buldum ben kedileri çok severim 2 tane kedim var ellerinden öpery789ve burda oldugum için çok mutluyumsevinclisevincliblissyguitaractionsmile 956k 956k[/quote hoşgeldin bellii kan çekti valla cat56 gibi kıpır kıpır bir arkadaşsıonız |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, sitenize tesadüfen uğradım, 2 haftadır acemice kendi kendime hipnozla uğraşıyordum. sitenize girince tam bana göre dedim ve üye olmaya karar verdim. Hoşbuldum actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar sitenizi yeni keşfettimm ne kadar geç kalmışım süpersiniz. |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de aranızdayım... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam sitenize bugün katıldım.Çok ilgimi çeken konular var bu konuda sürekli okuyorumve sizlerle paylaşmak istiyorum.Daha doğrusu buna yürekten inanıyorum.Şu anda bu siteyi bulup üye olmam bile bir başlangıç ,değilmi.Şimdilik hoşçakalın. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hosgeldin mutlu paylasimlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum. aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:52 PM. |