![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle merhabalar sitenizi yeni keşfedenlerdenim ego güçlndirici cdnizi dinlemekteyim umarım müzikler işe yarar bekleyip görücezy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
ozaman asi-yah diye hecelerim bende y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Ben reiki 1 ve 2 yi aldım 3cüyü almak istiyorum onun için öncelikle nefes teknikleri kursuna gidiyorum.kurs 8 haftalık bir süreç kaplıyor.devamlı bu konularda kitap okuyorum ve internette bu konularla ilgili siteleri geziyorum Bugün meditasyonla ve nefes tekniklerinle ilgili siteleri gezerken tesadüfen sitenizle tanıştım.ve mail adresime gönderdiğiniz cd leri şu anda dinliyorum.benim algıladığım sadece su sesi ve cok güzel kuş sesleri arkadaki telkinleri inşallah bilinç altım algılıyor diye ümit ediyorum.düzenli olarak hergün dinlemeyi düşünüyorum.gelişmelersevincli olursa sizi haberdar ederim. hoşça kalınt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle hoşbulduk.teşekkürler. |
Alıntı:
Alıntı:
hoş geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat,hoş sefa bulduk. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben de geldim. herkese sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba tatlı kedicik siteye bugün abone oldum seninle tanışmak güzel... herkese sevgilerrrrrrrr! |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mehaba.. ben sitenin oldukça faydalı, telkin içerikli mp3 dosyaları bulunan bi adres olduğunu, birkaç arkadştan duydum ve bu konulara ilgim olduğu için üye olmaya karar verdim. tıp öğrencisiyim(şimdilik:) ) ve psikiyatrist olmayı düşünüyorum. insan zihni,ruh dünyası, davranış, kişilik, ve bilişsel melekeler temel ilgi alanlarım. herkese selamlar.....smil56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm pisimbat!!! bnde geldim! (: dertyk8908 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam bende geldim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok hoş bir site herşey için teşekkürler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kedicik : ) bende hosgelebilirmim: ) geldim bileeeeesevincli |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum.kedimize ve diğer üyelere sevgi ve selamlar |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, 10 gündür sizleri inceliyorum, sitenizi çok beğendim ve herkesi çok sevdim. Cesaretimi topladığım ve kendime geldiğim ilk fırsatta kendimi sizlere tanıtacağım. Şimdilik sağlıcakla kalınız. |
|
Cevap: Memnun oldum t678Herkese hayırlı günler, Sitenizle bugün karşılaştım.Yavaş yavaş incelemekteyim.Baktıkça beğenim giderek artıyor.İlgilileri tebrik ederim.Allah gayretinizi artırsın.Türkiyenin ve Türk insanının bu gibi sitelere çok ihtiyacı var.İnsanların çoğu chat ve diğer gereksiz sitelerde vakit öldürmekte.Giden zaman geri dönmüyor.Kaybıda yanında eşantiyon.Bu tür sitelere girerek şahsiyetimizi geliştirmek büyük bir kazanç.Hem kendimize hem de gelecek nesillere. Çok mutluyum.Teşekkürler...actionsmile |
ya pisicim sen hakkatten çok komik kedisin yaa...y789çok güldüm akşam akşam...arkadaşlar hepiniz..hoşgeldiniz yanımıza güzel paylaşımlar dilerim... actionsmile http://img440.imageshack.us/img440/6...elcome2rs9.gif |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz http://www.simliresim.com/simli_resim/animals/036.gifsen var ya harikasın pisicik,eski üyeler de arada yazar değil mi?girlhaha |
aaa ne demek yahu başımın üstünde yeriniz var yeni eski giden gelen yolu düşen çarşıdan geçen bana uğrasın pisimbat SBM(sevenler buluşma noktası) burası keyfiler nasıldır umarım iyidir sudem sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz :zpzp:çok iyiyim şükürler olsun,gece gece güldürdün beni Allah'ta seni güldürsünkhkh56 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz http://img1.loadtr.com/b-115605-uykulu_kedi.jpgiyi uykular pisimbatımgirlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tünaydın herkese zıhımı giydim savşa hazırım ehh ne gelirse gelsin artık sevincli http://img188.imageshack.us/img188/5530/valyekedi.jpg |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduk pisimbat seninle tanıştığıma memnun oldumk8908sevinclimp3'leri bir türlü indiremedik. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz O0 merhabalar ben sizin eski üyenizim fakat nickimi unuttumt678t678 tekrardan siteye girmek için bat678şka nick kullandımm.rithmonans cd'leri çok iyi .memnunum.blissyblissyblissyblissyblissy |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat,bende hoşbuldum sitenize:D çok güzel bir site okudukça hem istediğim enerjiyi alabiliyorum hem de bilgileniyorum,bu güzel paylaşımlar içinde herkese teşekkür ediyorum=) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduk. Teşekkürler956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hepinize selamun aleyküm. vizyon ve hedef eksikliği en büyük suçumuz tembellik de bilgisizlikte bundan kaynaklıyor kişisel gelişim ve motivasyonla devamlı olarak umudumuzu diri tutmalıyız.herkes en yakınından başlayarak çevresindeki insanları geliştirmeli umut aşılamalı.budemek istediğimi anlamak isteyen de beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitabı okumalı. insanların en hayırlısı insanlığa en faydalısıdır diyerek tekrardan selamun aleykü m |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,siteniz çok güzel pek memnun oldum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba aranıza yeni katıldım herkeze sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dostlukları insanlara ders olsun pisimbatımactionsmilehttp://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bnde h. buLdm . D çok hoşuma gidio herkz pozitf |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM. |