![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 2 haftadır aranızdayım.ve bu sitenin daha şimdiden bana katkısı büyük.herkese çok teşekkürler.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
hoş geldiniz bizim sitenin KDV si BONUS u içindedir üye olur olmaz enerji ve güzellik olarak yansır üyelerimize eeh benim faktörümde var tabiki cat56 dir cat56 y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz elbette :) bir de sanki kendime güvenim gelince derslerimde de başarım arttı.tabi okul kapanmasına çok çok az kaldı biraz geç buldum bu gsl siteyi ama olsun :) geç olsun güç olmasın şimdi tanıdıklarıma tavsiye ediorum burayı,telkinleri.. |
bak işte herşey zincirleme bir şekilde yola giriyor ,hayatımızın her noktası her anı farklılık yaratmamız için bize kapılar açar öenmli olna o kapıları göre bilmek ve açmaaktır sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tşk hoşbulduk siteyi tanımaya çalişıyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz yanımıza...güzel paylaşımlar dilerim...956k ay kedicim buraya uğramak adet oldu yaw..sevinclibakmadan geçemiyom...y789 |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Siteye yeni üye oldum.Hoşbulduk diyerek sitedeki güzelliklerden yararlanmak amacıyla merhaba diyorum. |
|
|
şekerim senin facebook'un varmı varsa at bana msn den ekliim seni...cat56 ne kediler var orda biliyorsundur..valla hep aklıma geliyon görünce... http://www.hayalevi.com/KR/4815162342/21496.jpg:zpzp: |
sen resimleri al bilğisayarına gel msn e mail at bana ehehehhe |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam ben yeni üyelerinizdenim buraya uğramam söylendi çok şeker kedicikler |
kahretsin bizler yani cat56 ler böyle şirin varlıklarız hoş geldinsevincli doğru yerdesin sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yeni üye oldum, selamlars456 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ben de bu siteye yeni üye oldum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisicik benim bölgemdesin yaz buluşması hala gerçekleşmediyse hadi bende varım sizi tanımak benim için zevk olacakactionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz teseükkürler, hoşbuluruz insallah pisimbat:d |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
GERÇEKSEVGİ turizm sektöründe çalışmaktayım.38 yaşında ve bir çocuk annesiyim.music45 |
Cevap: GERÇEKSEVGİ Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hy789merhabalar... Bu sitede olmanın, öğrenme yolunda birçok pencereler açabileceğine inanıyorum. Birlik bilinci içinde olmanın ve bildiklerimizden sorumlu olduğumuzun,farkındalığı ile ..paylaşımlar için çok teşekkür ederim. Herkese sevgiler..actionsmile |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Pisimbatactionsmile Tamamını okuyamadım,ilerleyen zamanlarda daha fazla fikir sahibi olacağımı düşünüyorum.Gelmiş olsun dileklerimle,tüm paylaşımlarınız için kendi adıma teşekkür ediyorum. Umarım banada faydası dokunur sitenin....12389 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabaa kedicik...mesajlara kısaca bakabildim....geçmiş olsun.... canım dostum herşeyim lilli marlen sayesinde buradayım.... herkese sevgiler...saygılar..... |
hayatınroman ama benimki 3 cilt roman guitar hayatın roman güzelliğinde geçsin kardeşim güzel dileklerin için saol cat56yim ben cat56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Pisimbatcım senin yaşını okuyunca şaşırdım daha genç tahmin ediyordumooo67 |
Haber vermesem küserdin bana.y789 |
içimdeki cat56 çoçuk beni öle kapsadıki ben böyle mutluyum görsende zaten anca taş çatlasa 30-35 dersin 12389 aramızda |
|
y789Ay yanlış anlaşılma olmasınday789aşk derken iki hanımın sıkı dostluğunu tasvir etmek istemiştim.Teşbihte hata olmaz demişler. Bu aşktanda öte Psimbat'cığım.......sevincli |
bazı dostluklar vardırki (ki bende gerçekten can verebileceğim bir dosta sahibim ) ne yzanında ne benzetmende hata var kardeşim gönlünden nasıl geçiyorsa kelimelerini öyle yaz gönlün rahat şekilde lili marlen umarım sayfana ekledim videoyu beğenmişsindir marlen ditrih yanlış yazdım ama ve greta garbo da keza öle bayılırım ne insanlar gelmiş geçmiş yahu şu dünya ğzerinden |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yardıma ihtiyacım var,burada ne arıyorum, doğru adrestemiyim bilmiyorum amatek bildiğim korkularımdan kurtulmak.... |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba :D |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz SELAM Sana uğramam söylendi.Bende bir bakayım dedim.Hoşbuldum.MP3 leri indiremedim.gerçi çok uğraşmadım ,telif sorunu gibi bişeylerden bahsediyor ama.Yardım için bişeyler yazarsanız sevinirim.Bakalım benim hayatım değişecek mi bu site de?ooo67 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam Ben de aranıza katıldım.Her türlü şifa tekniğiyle yanınızdayım. Tüm aileyi sevgiyle kucaklıyorum.skan67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |