Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

x-men 13-05-2009 08:13 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

selam, bakalım zaman bize ne leri yaşattıracak..:)

pisimbat 14-05-2009 03:58 PM

Alıntı:

hayat güzeldir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461955)
hoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim12389

hoş geldiniz site cat56niz benim efm memnun oldum
Alıntı:

akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461964)
kedicik merhaba benakınyıldız ara sıra bana da uğra görüşürüztender45

her an heryerden çıka bilirim görüşelim derim y789

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461967)
merhaba kedicik yeniyim ben de tanışmak istedim

merhaba miyawwwsevincli hoşgeldiniz
Alıntı:

QueenOfCatlak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462051)
Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi :D
Hosgeldimmmmmmmmmmm :D

sitedeki tek cat56 ve tek deli benim aman haa çakma site cat56lerinden sakının smil56
Alıntı:

nilsoy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462131)
SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....music454 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM...

zaman herşeyin çaresine bakar paylaşımlarınla izliyoruz sizlerisevincli

Alıntı:

popart Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462182)
selam pisicik
arkadaşım yönlendirdi ve burdayım:)

arkadaşın çok iyi yapmış hoşgeldiniz actionsmile
Alıntı:

x-men Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462303)
selam, bakalım zaman bize ne leri yaşattıracak..:)

x-men bende pisimbat seninde tırnakların var benimde y789

Motorhead 14-05-2009 04:39 PM

Kedi! fonxyonun nedir?

Bir aslan miyav derse, küçük fare kükrerse bu durumda kediye ne olur?

a) Bakkala gider bi kısa samsun alır ve döner
b) Anakartı yanmıştır üzülür
c) Play Station'da tekken oynar
d) Kutumda büyük hissediyorum
e) Benim memurum işini bilir

Sevgiler minik kedi... Cevabını merak ediyorum, herkese açık bi sorudur da kendileri...

pisimbat 14-05-2009 07:18 PM

Alıntı:

Motorhead Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462423)
Kedi! fonxyonun nedir?

Bir aslan miyav derse, küçük fare kükrerse bu durumda kediye ne olur?

a) Bakkala gider bi kısa samsun alır ve döner
b) Anakartı yanmıştır üzülür
c) Play Station'da tekken oynar
d) Kutumda büyük hissediyorum
e) Benim memurum işini bilir

Sevgiler minik kedi... Cevabını merak ediyorum, herkese açık bi sorudur da kendileri...

merhabalar hoşgeldin .
uzmanlık sorumu cevaplıyorum ,sitedeki görevim bu sayfanın en başında linklerde belirtilmiştir site cat56 yanında kanser hakkında yaşadıklarımı paylaşıyor kendi yüreğimden geçen pisimbat eserekli saatler başlığı altında karalamalarım vardır hayata dair paylaşımlar karışımlar yapmaktayım .

aslan miyaw der minik fare kükrerse cat56 bu7 duruma smil56 geçer

merak edersen :
Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Motorhead 14-05-2009 09:10 PM

Selam kedi hanımefendileri...
Cevabınızı okudum, anladığım şu, anlatamamışım... =) "Fonksyonun ne?" derken hani böyle alttaki paragrafa giriş gibisinden olsun gibiydi. gibi gibiyim gibiyim... Gidi değilim..
Zaten başka bi sitede admin olduğum için, ilgimi çeken konuları EN baştan okurum hep... Sondan iki kelime okuyup karalayan A++ sınıfı çamaşır makinelerinden değilim... Yanlış anlaşılmak istemem ::)

Cevap için ve emek emek yazdıkların için teşekkürler kedi insanı ::)

pisimbat 14-05-2009 11:29 PM

Alıntı:

Motorhead Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462448)
Selam kedi hanımefendileri...
Cevabınızı okudum, anladığım şu, anlatamamışım... =) "Fonksyonun ne?" derken hani böyle alttaki paragrafa giriş gibisinden olsun gibiydi. gibi gibiyim gibiyim... Gidi değilim..
Zaten başka bi sitede admin olduğum için, ilgimi çeken konuları EN baştan okurum hep... Sondan iki kelime okuyup karalayan A++ sınıfı çamaşır makinelerinden değilim... Yanlış anlaşılmak istemem ::)

Cevap için ve emek emek yazdıkların için teşekkürler kedi insanı ::)

tekrar selam motorhead beyefendi'cim eh cat56liğime ver bende yanlış algılamışım sonuçta anlaştık önemli olna budur diyorum
tarzınızdan ve espri anlaşıyışınızdan kafa dengi olduğunuz kanısına vardım wink77
ben hayat için emek sarf edenlerdenim kah kelimlerim kah tarzımla görüşmek üzere sevincli

simalesk26 15-05-2009 02:10 AM

hoş geldik hoş bulduk

pisimbat 15-05-2009 01:31 PM

Alıntı:

simalesk26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462474)
hoş geldik hoş bulduk

hoş ve de sefa geldiniz sevincli

ebrumenekşe 15-05-2009 02:01 PM

hoş buldum şaşkınlık içindeyim siteyi heyecanla geziyorum olamaz böyle bişey
nereye bakıcam ne yapıcam bilmiyorum yol gösterirmisiniz
bana

bilgedev 15-05-2009 02:01 PM

merhaba,ben yeni geldim :)) umarım herşey daha da güzel olacak sizlerle.

pisimbat 15-05-2009 05:46 PM

Alıntı:

ebrumenekşe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462501)
hoş buldum şaşkınlık içindeyim siteyi heyecanla geziyorum olamaz böyle bişey
nereye bakıcam ne yapıcam bilmiyorum yol gösterirmisiniz
bana

şaşkınlık içinde olman normal bir süre sonra alışırsın rehber bölümünden istediğin bilğilere ulaşabilişrsiniz hoş geldiniz sevincli

Alıntı:

bilgedev Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462502)
merhaba,ben yeni geldim :)) umarım herşey daha da güzel olacak sizlerle.

hoş geldiniz zaman içinde herşey çok güzel olacaktır emin olunuz sevincli

didol 15-05-2009 06:20 PM

MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :)

umut6 15-05-2009 09:23 PM

selamlar kedicik ben yine uğradım
verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi?
teşekkürler

pisimbat 16-05-2009 02:36 AM

Alıntı:

didol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462530)
MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :)

mucizeler bizim içimizde saklı umarım burda kendinizin ne kadar değerli olduğunuza ve kendinizin değerine farkına varacaksınızdır bizler bir tren yolu üzerindeki güzel bir durağız :)

pisimbat 16-05-2009 02:44 AM

Alıntı:

umut6 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462537)
selamlar kedicik ben yine uğradım
verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi?
teşekkürler

selamlar ,cat56ler gizemli yaratıklardır bilirmisiniz bilmem sorunuzun cevabını siz sorarken vermişsiniz zaten bakın merakınızı cezbetmişim ve tekrar yazmışsınız bu çok güzel sanal bir alemde kelimeler bir insanı tanımak için en güzel yoldur benim için ve tabiki kendimi anlatmak için ,sitemize birçok yeni üye kayıt oluyor herkese hoşgeldin diyemiyorum ben malesef arada unuttuklarım atladıklarım olmakta bende bana uğrayın dedim uğrayanla cat56 selamı veriyorum yüreğimden bu işin ciddi yanı şaka kısmı yahu site cat56si nedir olurmu böle saçmalık diye merak edenler oluyor eğleniyoruz ,ayrıca gerçekten asi hırçın hür ve huysuz bir cat56 dir bazen ters tarafımada denk gelir laf aramızda işte böyle kardeşim beni merak ediyorsan
sitemizde yaratıcı yazarlar ve edebiyat kısmında :pisimbat eserekli saatler altında ufak karalamalarım vardır saygılarımla sevinclicanın ne zaman istersen yaz bende cevaplarım iyi şimdilik hoşçakalın

realbluesky 17-05-2009 09:52 PM

merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın

aktobe 21-05-2009 07:50 PM

Merhaba
Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir...

bloody_angel 22-05-2009 11:49 PM

Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :)

alegre 23-05-2009 12:17 AM

meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım..

janset88 23-05-2009 07:35 PM

Merhabalar :)
Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P

Seni sevdim kedicik :)

cananbr 23-05-2009 07:37 PM

Hoşbulduk pisicik:)

denisasi 24-05-2009 02:39 AM

yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa

fzt.seçil 24-05-2009 11:05 PM

slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım y789ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısıalk78

plover 24-05-2009 11:57 PM

Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:)

pisimbat 25-05-2009 12:57 AM

öncelikle site cat56 sine gelip selam veren arkadaşlara geç cevap verdiğim için özür diliyorum bir süre yoktum anca yazdım herkes hoş ve sefa gelmiş sevincli

Alıntı:

realbluesky Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462727)
merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın

hoş geldin sevincli tespitlerin doğru bukadar olumsuz kelimelerle bir insan pardon bir cat56 kendini nasıl tanımlar değilmi eh işte benim farkımda bu y789 şaka bir yana tüm olumsuzluklar bir araya gelse bile benim gibi bir cat56 oluşuyor yani pozitif birşeyler var sonuçta -X-=+ sevgilerimle .

Alıntı:

aktobe Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463204)
Merhaba
Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir...

insanoğlu meraktan dolayı birçok keşfi yapmıştır ve yapmaktadır hoş geldin sevincli öncelikle adın bana akrobat çağrışımı yaptı ama bir şehir ismiymiş çok hoş

Alıntı:

bloody_angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463337)
Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :)

vardır elbet söyle ferah ferah gez dolaş başlıkları ilğini çekenlere fikirlerini yaz arada bana ciğer getirirsen çok sevinirim hoşgeldin sevincli

Alıntı:

alegre Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463341)
meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım..

hoşgeldin sevincli kuzen tafsiyesi arkadaş tafsiyesi öenmli olan buluşmamızdır ben eminim faydalanacak çok şeyle karşılaşacaksınız sitemizde

Alıntı:

janset88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463407)
Merhabalar :)
Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P

Seni sevdim kedicik :)

benide annem bıraktı gitti buraya ben bebekken daha hoşgeldin sevincli bende seni sevdim janset

Alıntı:

cananbr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463408)
Hoşbulduk pisicik:)

hoşgeldinsevincli canan
Alıntı:

denisasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463476)
yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa

hoş geldin sevincli ilk etapta benimde tepkilerim düşüncelerim senin gibiydi ehh olurmu öyle sesle falan dedim ama işin içine girince vede zamanla okuyup öğreniyorsun ve güvenin artıyor yapılan seminerlerinde çok faydası oluyor ama siz aman bana ne derseniz belkide kim bilir ama bence biraz keşif edin sitemizi derim cat56 çe tafsiye

Alıntı:

fzt.seçil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463571)
slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım y789ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısıalk78

hoşgeldin sevincli sen kalk siteye üye ol birde site cat56 sine yaz y789herşey dilediğin gibi olsun

Alıntı:

plover Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463581)
Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:)

hoşgeldin sevincli yaaa işte namımız yayılmış haberimiz yok bizim dünyanın tek cat56 si olan sitemize sefa geldi

serpil22 25-05-2009 01:52 AM

http://www.resimmax.com/data/media/4..._resimleri.jpg

Pisimmmm bunun biri sen biri beny789

pisimbat 25-05-2009 05:38 PM

sarı olan benim sevincli çok şekerler sağolasın serpil sizin cat56 cik nasıl bakalım

serpil22 25-05-2009 09:39 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463671)
sarı olan benim sevincli çok şekerler sağolasın serpil sizin cat56 cik nasıl bakalım

ahhhh pisim bizimkini sorma çok cadı olduy789 geçen bir gece camdan kaçtı firar etti aman ecem ne üzüldüü aman üzülme kızım o gelicek dedimm.başka pisi alalım diye tutturdumu iyi hadi bakalım alalım dedim
tam kapıdan çıkarken geri döndüm bir bakayım dedim geldimi dl78ahhh bizimki geldi kürkçü dükkanına ama nasıl korkmuş yıkanırken bile gık demediiy789ama gözü dışarda vallahi bilmem nolcak pisim..işte bizim pisi böyley789

hakkurt 26-05-2009 10:09 AM

merhaba pisi pisi

pisimbat 26-05-2009 08:31 PM

Alıntı:

hakkurt Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463786)
merhaba pisi pisi

cat56mmıııııııııııııırrrrrrrr merhaba sevincli

pisimbat 26-05-2009 08:33 PM

Alıntı:

serpil22 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463709)
ahhhh pisim bizimkini sorma çok cadı olduy789 geçen bir gece camdan kaçtı firar etti aman ecem ne üzüldüü aman üzülme kızım o gelicek dedimm.başka pisi alalım diye tutturdumu iyi hadi bakalım alalım dedim
tam kapıdan çıkarken geri döndüm bir bakayım dedim geldimi dl78ahhh bizimki geldi kürkçü dükkanına ama nasıl korkmuş yıkanırken bile gık demediiy789ama gözü dışarda vallahi bilmem nolcak pisim..işte bizim pisi böyley789

sizin cat56 evin yolunu bulmuş artık kaçsada geri gelir merak etmeyin ama dikkatli olun sokakta ezilir :( kapı pencereye sineklik teli takın vallaa

dgdb 28-05-2009 08:40 AM

slm pisi pisi ..
hoşbuldumm

pisimbat 28-05-2009 01:13 PM

Alıntı:

dgdb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464080)
slm pisi pisi ..
hoşbuldumm

renkli bir katılım sevincli sefa geldin mııırrrrrrrr

hakandgny 31-05-2009 01:40 PM

Selamlar.

İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67

Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78

İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389

Verimli, mutlu günler diliyorum.

pisimbat 31-05-2009 07:02 PM

Alıntı:

hakandgny Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464566)
Selamlar.

İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67

Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78

İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389

Verimli, mutlu günler diliyorum.

hoş geldiniz smil56 eh işte farkımız hemen belli oluyor ben biraz ukela bir cat56 yim sen içini kemirenleri merak etme ben aslan gibi cat56 yim burda hiçbir kemirgene yer yok kefilim ben

hayatağacı 02-06-2009 08:17 AM

krz56 herkese benden kocaman selamlar...

böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...

kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar....

hipertansiyon 02-06-2009 02:21 PM

merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel

newlife1968 02-06-2009 02:30 PM

herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır.

newlife1968 02-06-2009 02:32 PM

birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler

pisimbat 02-06-2009 06:31 PM

Alıntı:

hayatağacı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464880)
krz56 herkese benden kocaman selamlar...

böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...

kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar....

hoş geldiniz kocaman miyawlar site cat56 sinden

Alıntı:

hipertansiyon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464919)
merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel

hoş geldin konular güzel ben güzel bir cat56 yim sizde güzelsi,nizki burda buluştuk

Alıntı:

newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464923)
herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır.

vallahi siteye üye olanlar doğru yerde olduklarının farkındalar bu çok güzel umarız herkes bir gün hayatım değiştiye üye olur

Alıntı:

newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 464925)
birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler

ana sayfamızda sorduğunuz soruya yanıt bulacağınız bölmümüz vardır nasıl dinlerim kısmı yanılmıyorsam eğer bulamnzsanız diğer adminlere sorarsanız özelden size yardım ederler iyi günler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM.