![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam, bakalım zaman bize ne leri yaşattıracak..:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
sitedeki tek cat56 ve tek deli benim aman haa çakma site cat56lerinden sakının smil56 Alıntı:
Alıntı:
arkadaşın çok iyi yapmış hoşgeldiniz actionsmile Alıntı:
x-men bende pisimbat seninde tırnakların var benimde y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kedi! fonxyonun nedir? Bir aslan miyav derse, küçük fare kükrerse bu durumda kediye ne olur? a) Bakkala gider bi kısa samsun alır ve döner b) Anakartı yanmıştır üzülür c) Play Station'da tekken oynar d) Kutumda büyük hissediyorum e) Benim memurum işini bilir Sevgiler minik kedi... Cevabını merak ediyorum, herkese açık bi sorudur da kendileri... |
merhabalar hoşgeldin . uzmanlık sorumu cevaplıyorum ,sitedeki görevim bu sayfanın en başında linklerde belirtilmiştir site cat56 yanında kanser hakkında yaşadıklarımı paylaşıyor kendi yüreğimden geçen pisimbat eserekli saatler başlığı altında karalamalarım vardır hayata dair paylaşımlar karışımlar yapmaktayım . aslan miyaw der minik fare kükrerse cat56 bu7 duruma smil56 geçer merak edersen : Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam kedi hanımefendileri... Cevabınızı okudum, anladığım şu, anlatamamışım... =) "Fonksyonun ne?" derken hani böyle alttaki paragrafa giriş gibisinden olsun gibiydi. gibi gibiyim gibiyim... Gidi değilim.. Zaten başka bi sitede admin olduğum için, ilgimi çeken konuları EN baştan okurum hep... Sondan iki kelime okuyup karalayan A++ sınıfı çamaşır makinelerinden değilim... Yanlış anlaşılmak istemem ::) Cevap için ve emek emek yazdıkların için teşekkürler kedi insanı ::) |
tarzınızdan ve espri anlaşıyışınızdan kafa dengi olduğunuz kanısına vardım wink77 ben hayat için emek sarf edenlerdenim kah kelimlerim kah tarzımla görüşmek üzere sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş geldik hoş bulduk |
hoş ve de sefa geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum şaşkınlık içindeyim siteyi heyecanla geziyorum olamaz böyle bişey nereye bakıcam ne yapıcam bilmiyorum yol gösterirmisiniz bana |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,ben yeni geldim :)) umarım herşey daha da güzel olacak sizlerle. |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz MERHABA BENDE YENİ SAYILIRIM.ASLINDA MUCİZE BEKLİYORUM BURDAN.AMA ÇOK İNANDIM İNŞALLAH İSTEKLERİM GERÇEKLEŞİR. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar kedicik ben yine uğradım verdiğiniz cevaplara baktımda, acaba neden bi size uğruyoruz bunu merak ettim, bunu sakın kabaca bir soru gibi görmeyin, sadece içimdeki merak duygusu kabardıda birden:). üyeleri tanımanın bir yolumu acaba? yada siteyi eğlenceli bir hale gitirmek mi? yada ne bileyim, ilk girdiğimizde huysuz bir kediyle iletişimimiz neydi, telkinler sonrası ne duruma geldik iletişimde.. vs. gibi mi? teşekkürler |
|
sitemizde yaratıcı yazarlar ve edebiyat kısmında :pisimbat eserekli saatler altında ufak karalamalarım vardır saygılarımla sevinclicanın ne zaman istersen yaz bende cevaplarım iyi şimdilik hoşçakalın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarr hırçın asabi küstah olarak kendini betimlemen bende olumsuzluk dugyusu oluşturdu hayatana tutanan imgelerle kendini anlatman bende size yakınlık hissetirirdi eminim ama direk olumsuzluk negatiflık çağrıştırdı sevgiyle kalın |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Ben Aktobe.Bu siteyi ilginç bir şekilde keşfettim.Ve yine ilginç bir biçimde üye oldum.Çünkü kolay kolay her siteye üye olmam.Herhalde içeri merak ettiğimden.Bu arada ismim belki merakı mucip olmuştur.Aktobe Kazakistan'da bulunan ve benim çok sevdiğim bir şehir... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Tedicik ^^ Bir uğrayayım dedim... Destur var mıdır, devam edeyim sitede gezinmeye? :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz meraba..bende yeniyim..kuzenim çok anlattı bende banada bir faydası olur mu diye bakmaya geldim..görücez bakalım.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar :) Anne zoruyla buradayım..Şaka şaka :P Seni sevdim kedicik :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduk pisicik:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yahu arkdaş ne biçim bi sitebu ben bişiy anladım arkaşım bana bir öğret kurban olayım sadece su sesi felan war ya ne işe yarıo bu ses ben hipnoz olabileceğim bi ses tonlu bi konuşma bekliorum mal gibi su akıo bende dinliomm öle neymişş kendime güven filan falan su sesiylemi olacakmış bu sigarayı bırakmak için ayrı bi sus sesi yok haytta mutlu olabilmek için başka bi su sesii buysa site eğer walla çok saçmaaa |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm arkadaşlar ben seçil sizleri tanıdıkça daha fazla şey öğrenmek için burdayım y789ve hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum haydii hayırlısıalk78 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar ; sitenizde yaptığım ön incelemeler sonucu üye olmaya karar verdim..bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncesinde.anlattığı kadar varmış:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz öncelikle site cat56 sine gelip selam veren arkadaşlara geç cevap verdiğim için özür diliyorum bir süre yoktum anca yazdım herkes hoş ve sefa gelmiş sevincli Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sarı olan benim sevincli çok şekerler sağolasın serpil sizin cat56 cik nasıl bakalım |
tam kapıdan çıkarken geri döndüm bir bakayım dedim geldimi dl78ahhh bizimki geldi kürkçü dükkanına ama nasıl korkmuş yıkanırken bile gık demediiy789ama gözü dışarda vallahi bilmem nolcak pisim..işte bizim pisi böyley789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisi pisi |
|
sizin cat56 evin yolunu bulmuş artık kaçsada geri gelir merak etmeyin ama dikkatli olun sokakta ezilir :( kapı pencereye sineklik teli takın vallaa |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm pisi pisi .. hoşbuldumm |
renkli bir katılım sevincli sefa geldin mııırrrrrrrr |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar. İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67 Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78 İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389 Verimli, mutlu günler diliyorum. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz krz56 herkese benden kocaman selamlar... böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere... kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:10 AM. |