![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam pisimbat, bende burdayım, iyiki burdayım. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yaa ben seminerlerinize katılmayı çok istiyorum ama hatayda yaşıyorum :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm tesadüfen bu siteyi buldum.içeriği epey ilgimi çekti. sanırım uzun süre ayrılamayacağım....smil56 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar.Merakımdan buradayım.Umuyorum ki yeni birşeyler de öğrenirim.happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz teşekkürler keditoo sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bu siteyi 2 hafta önce keşfettım her gun dınlıyorum telkınlerı ilk dınledıgımde basımda bir agrı hıssettım ama sonra gectı cok yararlı bir site cok teşekkurler |
Alıntı:
Alıntı:
herkescikler hoş gelmiş sevinclicat56blook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz pisimbat sana ve herkese Çanakkaleden selam ve sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz cat56bat öyle uğramadan geçme yazmışsın ben geçerken bi uğruyayım dedim.PSiy789belki köpüklü bi kahveni içeriz.. kahvesmiley Böyle dertleşince yada konuşunca12389 çok güzel oluyor yha!!! Gnr size sonsuz iyiki varsınız iyi varız dedikhkh56 f678h İYİKİ BURDAYIZcilgin897 |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, yıldızlarınız parıl parıl parlıyor hepinizin : ) Neye göre veriliyor bu yıldızlar acaba? |
|
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhabalar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş sohbet birisi galiba blook hoşgeldin sevincli[/quote] Teşekkürler (-pisimbatwave44 8977 HoŞBULDUKcilgin897 Sizle tanıştıktan sonra coştum zatenuy897Bu yüzden bi teşekkür daha etmeliyim galibasmil56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ya ben bi türlü alıntıyı yapamadım |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ya ben bi türlü alıntıyı yapamadımağla2 nie acaba? kesin çok gülmekten!!!khkh56khkh56khkh56 |
alıntı konusuna gelince alıntı yap dedikten sonra .[/quote] yazısından sonra yazmaya başlayın blooky789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz alıntı konusuna gelince alıntı yap dedikten sonra .[/quote] yazısından sonra yazmaya başlayın blooky789[/quote]. heralde böyle olmalıı..İnşallah şimdi olacak.yrl78 Yardımınız için teşekürler!! 956k İYİKİ VARSINIZ PSİMBATyu89 ama böyle olmuyor asuman kroşekhkh56khkh56 Neyse büyük ihtimal benden kaynaklanıyooutananadamdusun2rt67sad456terli345 |
heralde böyle olmalıı..İnşallah şimdi olacak.yrl78 Yardımınız için teşekürler!! 956k İYİKİ VARSINIZ PSİMBATyu89 ama böyle olmuyor asuman kroşekhkh56khkh56 Neyse büyük ihtimal benden kaynaklanıyooutananadamdusun2rt67sad456terli345[/quote] aşada alıntı yap butonuna bastıktan sonra guote karekterinden sonra aşaya yazamya başlayın birde böyle deneyin yu89blookcat56music45 |
aşada alıntı yap butonuna bastıktan sonra guote karekterinden sonra aşaya yazamya başlayın birde böyle deneyin yu89blookcat56music45[/quote] oldu şimdiderty |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba.... Bende geldim.Mutlu paylaşımlar için çok teşekkürler.yrl78 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende katıldım aranıza.hepinize saygılar::D:D:D |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar hoşbulduk |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz aranıza yeni katıldım, site haritasını kavramaya çalışıyorum, yazılanları okuyunca anlaşılıyor ki burada olmaktan herkes hoşnut :)) |
http://www.fabricattic.com/Treasure%20Map%20T060860.jpg |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz heeeyy kedileri çok severimm :) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,ben de sitenizi bugün başka bir konuda arama yaparken keşfettim,ilgimi çekti ve burdayım. ben de değişmek isteyen bir insancığım. kendimi özgüvensiz, antisosyal ve mutsuz biri olarak tanımlayabilirim ama değişmek için elimden geleni yapıyorum. hergün sabah kalktığımda günümün iyi geçeceğini söylüyorum kendime,cesaret veriyorum,bazen işe yarıyor ama çoğunlukla değil,belki bu mp3ler bana yardımcı olur |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kocaman bir günaydın pisimbat nasılsıny789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba her anınız aydın olsun |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:43 AM. |