![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese selamlar.Adım Burak ilhan.Genelde Burak ismini kullanıyorum.İnşAllah herkes dertlerinden kurtulur.Allah gönlünüze göre versin. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlarrr. amin amin herkesegirlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabbaaa bende burdayım artık:)) stede yeniyim bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımı bekliyorum:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kediyi sevmedim ben ayhh |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar:) çok ilgimi çekti bu site ve beni sorunlarımdan kurtaracağına artık ağlamayacağıma inanıyorum smileydance bu gece dinliycem ilk 2 telkini |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben de yeni geldim.Bir gözükeyim dedim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hepiniz hoş geldiniz :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yeni geldim :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yaz tatilim sebebi ile uzundur cevap veremiyorum herkes hoşgeldi blookguitarsevinclicat56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben de burdayım..artık..iki çocuk annesi bir bayan..kafasında kendine ait ses kalmamış bir insan olarak..destekleriniz için şimdiden teşekkür edeceğim..sonraya bırakmak ayıp olur :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Daha benim hayatım değişmedi. Sorunlar devam ediyor... ilgili konuyla alakalı olmayabilir fakat benim şu sizlerin ücretsiz mp3 dediklerinize ulaşmam lazım. Bende dinleyeyim. Benimde hayatım değişsin.... dimi ? bu ücretsiz mp3'lerin tamamını denemek istiyorum. Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için tşkr ederim. Ercan KOÇ |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ercan bey mail ve telefon bilgilerinizi vermeniz uygun değil mesajınızı düzenleyip gerekli yardımı konulardan edinebilirsiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile Alıntı:
www.telkinmp3.com adresimizden ücretsiz telkinlerimizi indirebilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tşkr ederim uyarınıza. Dikkat edicem. mp3 'lere ulaştım. İnş. işe yarar umuyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz siteyi keşfedeli 2 gün oluyor.tamamen tesadüftü benim için.işte bu dedim.içimde mutluluk uyandı.sevinçten uyuyamadım.çünkü yıllardır aradığım çözüm olacağına inandım.. henüz bilgi edinme aşamasındayım.telkinleri süre bakımından limiti var mı merak ediyorum.anladığım kadarıyla ego geliştirici ve suçluluk telkinleriyle başlamak gerekiyor.bu ikisi için 5er saat dinlesem haftada 70 saat oluyor.bunların yanısıra başka telkin dinlesek.yine günde 4-5 saat olacak şekilde çok zorlamış olurmuyuz.yani günde 15 saat 3 değişik telkin dinlemiş olacağım.lütfen bilgilendirirmisiniz... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok güzel ve emek verilerek hazırlanmış bir oluşum. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler..ALLAH yar ve yardımcınız olsun.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam, artık ben de burdayım. herkese günaydın... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar arkadaşlar bu forumda olmaktan dolayı mutluyum bende bu telkin cd lerinden faydalanmak istiyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk öncelikle merhabalar çok karmakarışık olduğum bi dönemde çıkış yolu ararken buldum bu siteyi dilerim çıkış yoluma eşlik eder ve beni bu karanlık ve dar yoldan aydınlık geniş bi yola geçmemde vesile olursunuz şimdiden hepinize teşekkürler sevgiyle kalın |
Listenizde kaç telkin olursa olsun günlük 8-10 saat dinleme süresini aşmayınız. Sevgiler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sevgiyle merhaba pisimbat.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar..üç arkadaş evde çay sefası yaparken,,birden konu nerden açıldıysa arkadaş böyle bir sitenin varlığından bahsetti..bende koşa koşa eve geldim,ve hemen açtım..tam 6 saattir bu süper siteyi talan ettim..bir adım attım ve herşey süper olacak telkinlerle...biliyorum... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk. teşekkür edrim iyi dilekleriniz için. bu sitenin çok faydalı olacağı inancı içindeyim. inşallah da olur da ben de bendeki faydaların anlattığım bir mesaj yazarım buraya:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dusun2daha önce bana 8-10 saatten fazla dinleyebileceğim söylenmişti...dusun2 ee napmam gerekiyo şimdi.bazı günle 6 saat dinleyip bazı günler 10 saati aşabiliyor |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz atakan bey, özlem hanım yetkililer lütfen cevap verebilirler mi...telkinler günde 10 saati aşarsa zararlı mı olur? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar hepinize :) telkin mp3 ile imkansızı başarmış biriyim. adını bile anmak istemediğim sigaradan kurtuldum. ve daha başarmam gereken çoook şeyler var ... hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Sevgili Burcant bu harika bir gelişme. İstediğin değişimler daim olsun mutlu günler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben psisik gucleri ariyorum burda buldum 4 elementi suan hala soktayim cunku disarda bi hizli bi yavas ruzgar estiriyorum :D super ayrica ki gucu icin meditasyona devam ediyorum psisik telkinlerini turkiyeye doner donmez almayi dusunuyorum :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba...!Severim Anti-n kunti-n şeyleriiii:D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş buldum pisimbat evde 2 kediyle yaşayan biri olarak seni çok seveceğimden emin olabilirsingirlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba adım nurcan sitenizi daha önceden takip etmiştim kısa süreliğine ama artık düzenli takipçiniz olacağım... ve kararlı şekilde dinleyeceğim müzikleri... şunları da söylemeden geçmem mümkün değil... çok kısa bir zaman önce Abdullah bey ile çekirdek inanç ile ilgili bir görüşmem oldu izlenimlerim şöyle; *bu insanlar ne yaptıklarını çok iyi biliyorlar *bu işi gerçekten inanarak yapıyorlar *gerçekten samimiyetle gönülden yapıyorlar ben şimdi dört gözle cdlerimi bekliyorum bu arada ücretsiz olanları da indirdim siteden ve şimdiden kendimi biraz farklı yükselmiş içimden kendime olan bakışım değişti diye hissediyorum... iyi ki varsınız... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kişisel gelişimle yeni yeni ilgileniyorum sitenizi tesadüfen gördüm, merakım beni yanınıza getirdi, hoşbuldum inşallah. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sitemizin tatlı kedisi bu aralar yok, nerelerde geziniyor bende bilmiyorum :) Hepiniz aramıza hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldukta ben bi türlü kavrayamadım şu msjlrı en sonunda bişey yazayım dedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz insanları sevmek ve güvenmek istiyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar ve site yönetimi merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine.sigara bırakmak istiyorum.herkese iyi günler,sağlık ve esenlikler dilerim. |
Hosgeldin aramiza, Mutlu Paylasimlaragirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM. |