Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

Hülyaca 01-12-2011 11:09 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Merhaba arkadaşalar; Bu siteyi tavsiye üzerine buldum,mp3 lerden faydalanmak istiyorum özellilkle mutlu hissetme, sigarayı bırakma ve kilo mp3 leri ile ilgiliyim.O0

matri 01-12-2011 04:10 PM

Alıntı:

Hülyaca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 812456)
Merhaba arkadaşalar; Bu siteyi tavsiye üzerine buldum,mp3 lerden faydalanmak istiyorum özellilkle mutlu hissetme, sigarayı bırakma ve kilo mp3 leri ile ilgiliyim.O0

hosgeldin dostum, umarim bu isteklerine en kisa surede ulasirsin.
forumda aratirsan istedigin konularda pek cok yazi bulacaksin.

esalde 01-12-2011 06:15 PM

Merhaba arkadaşlar,

Bu siteyi 2 senedir takip ediyorum...Zor ikna olan biriyim.. En sonunda aranıza katıldım... :) Umarım birbirimizin hayatındaki güzel yanları ortaya çıkarıp olumsuzluğu çöpğe atarız... :) Ben bu konuda elimden geldiğince yardıma hazırım.. Sizden de aynı desteği alacağımı biliyorum...

http://img37.imageshack.us/img37/451...ketligif10.gif

Görüşmek dileğiyle

Sevgiyle Kalın...

matri 01-12-2011 10:13 PM

selam hosgeldin aramiza.

gelin35 12-12-2011 12:34 AM

merhabalar herkese, siteyi yeni buldum ve üye oldum. burada çok şey bulacağımdan eminim. herkese ve kendimede mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.

hkntrkn 18-12-2011 07:15 PM

selam pisi

sedo76 19-12-2011 11:08 AM

Merhabalar, bu kadar zaman internet kullanıcısı olmama ve bir insanın düşünebildiği, hayal edebildiği her şeyi yaratabilme gücüne sahip olduğuna inanmama rağmen bu siteyi dün gece fark edip üye olmamın benim için mutlaka iyi bir yanı var. Sadece yazılanlara şöyle bir göz atmış olsam da, geç kaldım gibi hissettim kendimi. Bu sitede bir arada olan insanların pozitif enerji dolu olumlamaları bile benim iyi hissetmem için yeterli..

Ücretsiz telkin linklerinden sadece 2 tane suçluluk duygusu ile ilgili olanları sağlam bulabildim ve indirdim. Hiç denemediğim bir teknik ve sabırsızlanıyorum.

Daha önce bir tezahür projesi gerçekleştirdim. En zorlandığım şey, olumsuz düşüncelerden sıyrılmak. Bu yüzden tezahür projelerinde yazma tekniğinden faydalanıyorum. Sitede yazılan olumlamalar için bir defter açtım bile kendime..

Neyse eminim konuşacak çok şey olacak..

Sizi tanıdığıma sevindim !

Aysel Erdoğan 22-12-2011 05:50 PM

merhabalar ben namık kemal üniversitesi çerkezköy meslek yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisiyim. Düzenlemiş olduğumuz İnsanları Tanıma Sanatı Konferansı bize çok faydalı olduğuna inanıyorum. Sayın Atakan Bey ve Abdullah Bey'e teşekkür ediyorum.Telkinlerinizi indirdim.Bugün itibariyle dinlemeye başlayacağım.

Janer 22-12-2011 06:31 PM

:) bir yazan bir daha gelmiyor .. şaka gibi son sayfa başta olmak üzere her yazı yazanın 1 mesajı var o da buraya :D ..

_jenny_ 22-12-2011 07:37 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814512)
:) bir yazan bir daha gelmiyor .. şaka gibi son sayfa başta olmak üzere her yazı yazanın 1 mesajı var o da buraya :D ..

gerçektende öyle:)) bende burayı niye görmemişim daha önce:) gerçi ben yeni geldim ama öncesi var tabi 1 yıldır takipteydim bu siteyi sonunda üye oldum ve gerçekten çekim yasası,olumlamalar biçok şey öğrendim ve eminim dahada çok şey öğrenicem yeni yeni keşfediyorum:)) seviyorum burayı956k

Janer 22-12-2011 08:47 PM

bende seni birkaç gündür görüyorum .. :D özellikle aklımda kalan şey şu resimdeki yaratık çoooq DatLı :)

_jenny_ 22-12-2011 11:04 PM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814524)
bende seni birkaç gündür görüyorum .. :D özellikle aklımda kalan şey şu resimdeki yaratık çoooq DatLı :)

dimi ama:))bayılıyorum cins kedilere ama kendim besleyemiyorum malesef çok fazla istesemde anne faktöründen dolayı :)ileride inş böyle bir kediye sahip olurum:)

sweeet 22-12-2011 11:31 PM

Bence bu başlık için öyle "bir mesaj yazmış sonra da kaçmışlar" diye yargıda bulunmak doğru değil. Başlık açmayı bilmeyen ya da cesaret edemeyen insanların bir merhabayı paylaşabilecekleri bir başlık.

Sevgili pisimbat burada olsaydı eminim bu yazılanları sevgiyle karşılardı. Zaten misafirperverliği ve sıcaklığı ile açılmış bir başlık. Buraya yazanlar da hala o sevgiyi sıcaklığı hissedip yazıyorlardır.

Ama sonrası ne oluyor? Buradan sesleniyorum o arkadaşlara (1 mesajı olup da buraya yazan arkadaşar) lütfen açıklayın neredesiniz. (hakkatten merak ediyorum)

Pisimbat gelse de buraya bir vekil tayin etse. =) Arada merhaba diyenlere cevap veren vekiller oluyor zaten. Olsun ya siteye gelince ilk göze çarpan başlıklardan biri ilk göz ağrım yazdım mı ben hatırlamıyorum yazmadım galiba ama tanışma mesajımı yazmadan önce ilk okuduğum başlıklardan biriydi. Daha o zamanlar teşekkür etmeye bile korkuyordum galiba "Hey gidi günler hey!" diyesim var. :D

smeraldo 28-12-2011 06:03 PM

merhaba..
yeni gelenlerin ugraması gereken biryermiş..öyle dediler..

aslında eskiden de üyeyim..birkaç sene once ama kim olduğumu unuttum . herneyse 2012 ye ,tazelenerek girmiş olduk..

sevgiler hayatımdegisti ailesi..actionsmile

iyi seneler

fedor 28-12-2011 08:21 PM

Herkese selamlar..Sitenizi bir süre takip ettikten sonra üye oldum.Kültür ve seviye ortalamasının yüksek olması dışında,üyelerin genelinin pozitif ve olumlu yaklaşımlarının olması da ilgimi çekti.Subliminal telkinlerle ilgili araştırmama devam ederken siteye rastladım,etkili olacağından emin bir şekilde bazı telkinleri bir süredir dinliyorum ve sonuçlara şaşırmadım.Bu faydalı çalışmalar ve bunların paylaşılması konusunda emeği geçenlere teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim..

su_2004 30-12-2011 01:58 PM

ben yeni üyeyim fakat siteyi pek çözemedim videolar nerede izlemek istiyorum bulamıyorum.(erken uyanma videosu özellikle)

sweeet 30-12-2011 04:46 PM

Bunlar video değil mp3 bu adresten inidirebilirsiniz:

http://www.telkinmp3.com/

ayrıca telkinlerle ilgili sorularınızın cevaplarını da bu bölümde bulabilirsiniz:

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/

Aramıza hoşgeldiniz.

happyday 30-12-2011 09:49 PM

Herkese merhabalar,

Aranıza yeni katıldım. Hayatımın değişeceğine, daha doğrusu yeniden eski halini alacağına yürekten inanıyorum. Buradaki herkesin aynı inancı taşıdığından kuşkum yok gerçi :) Sevgiyle...

lila6 05-01-2012 04:21 PM

:zpzp:nerdeyim ben

-başak- 09-01-2012 01:09 PM

merabalar 2 gün oldu dinlemeye başlayalı telkinleri.bunlar harika, olağanüstü.yazdıklarınızdan öğrendiğim kadarıyla bu siteyi keşfeden insanlar boş olamaz.lütfen çevremize de duyarlı olup bu güzelliklerden onlara da bahsedelim.hatta şöle bi fikrim var benim yetimhanelerde huzurevlerinde vb yerlerde özellikle okulda çocuklara dinletilse harika olurdu.

sweeet 09-01-2012 07:44 PM

Burada bizlere de görev düşüyor tabi değişim önce kendi içimizde, sonra yakın çevremizde sonra da tüm dünyada olabilecek birşeydir. Tabi dediğiniz gibi projeler gerçekleştirilebilir ama ben yöneticilerin de bilinçli olması ve bu porjelerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Diğer yanda her insana telkin dinlemeyi kabul ettiremeyebilirsin. Öyle insanlar gördüm hatta burda bunun ne kadar doğru veya yanlış olduğu da tartışıldı. Ama en güzeli insanın değişimi kendi rızasıyla istemesi ve bunun için kendi adım atması. Bu adımdan sonra destek önemli.

kutayhun 10-01-2012 01:31 AM

site kedisi merhaba.. ben 3 4 aydır sitedeyim ancak... şuan sana uğruyorum.. bana bilgece bir nasihatta bulun.. saygılarımla pisimbat usta ben çekirge kutayhun lee..

ersin1979 15-01-2012 05:09 PM

Merhabalar,
hos bulduk herkese selam saygilar.

blue jaloon 15-01-2012 05:12 PM

Alıntı:

ersin1979 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816913)
Merhabalar,

hosgeldin güzel paylasimlar t678

maxhealth 15-01-2012 05:29 PM

Alıntı:

Merhabalar,

Hoşgeldiniz.Forumdan istediğiniz gibi faydalanmanız ve yorumlarınızı paylaşmanız dileğiyle.

flashak7 05-02-2012 08:22 PM

iyiki varsınız sayın hayatım deyişti üyeleri
herkese slm aranıza yeni geldim arkadaşlar

sweeet 05-02-2012 08:27 PM

Sen de iyi ki varsın. Aramıza hoşgeldin. :))

Mutlu paylaşımlar ve bol gelişmeler dilerim.

Işıldayan Safir 05-02-2012 08:34 PM

Alıntı:

Merhabalar,

Alıntı:

flashak7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 819649)
iyiki varsınız sayın hayatım deyişti üyeleri
herkese slm aranıza yeni geldim arkadaşlar

Hoşgeldiniz arkadaşlar. actionsmile

01halil01 02-03-2012 12:53 AM

selam..hizmetinizde başarılar....hayatımız her daim olumlu yönde değişsin..başkaları değil kendimiz olalım

sweeet 03-03-2012 12:27 AM

Merhaba Halil, hoşgeldin aramıza. İstediğin değişimleri en olumlu olacak yönde yaşamanı dilerim.

hakanes 12-03-2012 11:53 PM

selamlar hayat kime güzel:)

sweeet 13-03-2012 12:12 AM

Selamlar hayat isteyen herkes için güzel olabilir bence. Bakmaktan çok görmesini bilene güzel hayat. Hoşgeldiniz aramıza.

azraist_24 16-03-2012 12:57 AM

Alıntı:

hakanes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 821748)
selamlar hayat kime güzel:)

Hosgeldiniz yanimiza:)

Hayat tum Hayatim degisti uyelerine guzellll....u859

heavenly 1 31-03-2012 01:37 PM

merhaba.hoşbulduk :) ben yeni üye odum.tesadüfen bu siteyle karşılaştım.inceledim biraz.çok ilgimi çekti ve hayecenlandırdı beni açıkcası.ücretsiz telkinlerden indirdm hemen, dinlemeye başladım bile.bilmiyorum tam olarak kimlerle irtibatta olmalıyım herkes birbirini tanıyor yorumlar yıkılıyo ama bende içlerine girerim yawaş yawas die umuyorum.mesela şu olumlamamlar nedir? üyelere kimler veriyo da yazıyolarmış fln? şimdiden teşekkürler

sweeet 31-03-2012 07:51 PM

Aramıza hoşgeldiniz. Bence yorumları okudukça tanırsınız buradaki insanları. Bazılarının değişim günlükleri ya da paylaştığı hikayeleri var. Siz de paylaşımda bulunursanız biz de sizi yavaş yavaş tanırız elbet. Hiç yabancılık çekmeye gerek yok siz şimdiden forumun bir parçasısınız zaten. İyi ki varsınız. Tekrar hoşgeldiniz. :))

CaSaNoVa 19-04-2012 11:42 PM

forumun messenger adresi niye çevrımdışı ?

sweeet 21-04-2012 07:29 PM

Yoo şuanda online. Arada bir öyle olduğunu ben de gördüm de ama genelde bir sorun yok.

atena 27-04-2012 03:59 PM

artık ben de varım

Janer 27-04-2012 11:45 PM

forumun messenger adresi ne ? :) ..

Sole 28-04-2012 02:11 AM

Alıntı:

eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 823390)
forumun messenger adresi ne ? :) ..

Ben de merak ettim acikcasi. O ne ki dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:43 PM.