![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba! tesadüfen siteyi buldum,yazanları okuyunca da çok etkilendim. Tamamen bilgisizim bu konularda.hatta oldukça pesimistim galiba. Herkesin bana yardım edeceğini umuyorum.teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarr ben de 14 günlüğüm henüz çok tazeyim dumanım üstümde ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba, Ucretsiz telkinlerle baslayan yolculugum cekirdek inanci calismasiyla devam ediyor. Daha ilk gunlerden etkilerini gordum ve hayatim degismeye basladi. Sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, ben sitenizin üyesiyim yeni üye oldum fakat çok önce takipçinizim :) ;)y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm ben sitenin yeni ve umutsuz üyesiyim. konuyla alakalı kulaktan dolma ve sınırlı bilgilere sahibim bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam, hoşgeldin. Burda herkes sana yardımcı olmaya çalışır elinden geldiğince merak etme. Değişmeye ve bu uğurda yardım almaya açıksan, kısa zamanda çözümlerini bulabilirsin. Ne sorunun varsa çekinmeden paylaşabilirsin. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni ve umutlu ol lütfen işler daha kolaylaşır, aramıza hoş geldin. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, yapılan çalışmayı tesadüfen gördüm ve incelemelerim oldu bazı telkinleri dinledim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese bende yeni üyelerdenim:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bana kimse iyi ki varsın demedi :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ya aslında bu forum denilen olay nasıl kullanılıyor ben hala anlayabilmişim değilim çok karışık geliyo bana :( |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hayatta hiç bir olan tesadüf değildir .insanlar bir birlerinin hayatına bilmeden bir amaçla girer görevleri bitincede çeker giderler. merhaba ...... |
Merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş geldiniz arkadaşlar 956k |
t678t678 hoş gördük bu arada giftler de harikaidea3 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz benden sonra gelenler var ben yeni terfi rutbe alabilirmiyim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba içimizdeki çığlığımızın teskin edici adresine hoşgeldim,hoşgeldiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. Hayra vesile olsun. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kediii :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz arkadaşlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba.... Sitenin uzun zamandan beri gözlemcisi olmama rağmen forumun yeni katılımcısıyım.... Yani aslında şöyle önceden kayıt olmuştum ama sanırım birşeyler yazmamıştım maalesef hatırlamıyorum . :(( :)))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ikigün önce siteyi inceleme fırsatım oldu bugün üyelik kaydımı yaptım.cd çalışmaları hakkında geçen sene araştırmalar yapmıştım ama doğru zaman bu zamanmış sanırım.tecrübeli arkadaşların tecrübelirinden faydalanmayı çok isterim.şimdilik başlangıç olarak bir mp3 aldım dün geceden beri ego güçlendirici ve suçluluk duygusu kayıtlarını dinliyorum.emeği geçen insanlara faydalı olma yolunda çalışan gönül vermiş herkese çok teşekkür ediyorum.sevgiler gülten mutlu |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabaa bende geldimm:)) Daha öncede gelmiştim ama gittim şimdi temelli geldim herkese kocaman selamlarr:)Bir daha göndertmeyin beni:( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldukkk:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar herkese iyi günler, siteye gittiğim sürücü kursundaki hocam tavsiyesiyle üye oldum. Bu tür konular normaldede ilgimi çeker biraz inceledim ve üye olmaya karar verdim. Şimdi benim bundan sonra ne yapacağımla ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum. Malum yeni katıldım ve çok fazla bilgim yok. Siteden ücretsiz olarak indirdiğim 4 adet müzik var ve ben bunları nasıl dinleyeceğim ? Nasıl dinleyeceğim derken 1 müziği 1 hafta boyunca mı ? Yoksa 1 haftada dinleyebildiğim kadar hepsini karışık mı ? Cevabınızı bekliyorum ? İyi günler tekrardan. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar,zenginlikle ilgili ilgilenen oldu mu biraz saçma geliyo cd dinleyip zengin olma işi ama nedir bu işin sırrı ? ha bide şu enerji muhabbetleri nasıl işlliyor:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. İlla ki olmuştur. Ben de bolluk ve bereket telkini dinledim. Faydasını kendi çapımda gördüm. En basitinden kolayca para biriktirdim. Kendinizi zenginlik diye sınırlamayın. Maddi zenginlik yanı sıra manevi zenginlikleri de keşfedebilirsiniz. Eğer gerçekten istiyorsanız ve öğrenmeye hazırsanız okuyup, öğreneceğiniz çok şey var. Enerji zaten var evrende bazı insanlar bunu aktif ve isteklerine uygun şekilde kullanabiliyor. En basitinden bu işi düşüncelerinizi kontrol ederek yapabilirsiniz bu sizin pozitif enerjini yükseltir ve hayata bakış açınız değiştikçe başınıza gelecek olayların şekli ve size öğretecekleri de değişecektir. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben maddi anlamda zenginlik beklentisindeyim para birikterme gibi yöntemler değil.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben duymadım telkin dinleyip şans oyunları kazanan. Ama bereket çalışması yapıp ev alan, araba alan, iş kuranlar var. Size hayalinize kavuşma yolunda başarılar dilerim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Aranıza yani katıldım. Herkese merhaba. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar bende aranıza yeni katıldım... :) Sitedeki konular ilgimi çekti subliminal mesajları günümüzde kötü amaçlı kullananlar çok oldu mesela çizgi filmler,müzikler vs ama böyle iyi amaçlara hizmet ettiğini de görünce sevindim :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin yanımıza. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz TEŞEKKÜR EDERİM SWEEET ve forumdaki diğer arkadaşlara ... :) :) :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:53 PM. |