![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk teşekkürler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 2014 senesinin ilk gününden herkese merhaba... 2014 senisinin ilk saatlerinde (01:15 civarı) internette dalgın dalgın dolaşırken karşımda buldum sizi... bu zor agresif depresif umutsuz halimden kurtulmama yardım edeceğinizi umuyorum... hoşgeldin mi ben :))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin yanımıza karar verdiysen değişmeye sen kendine yardım edeceksin ve bizler de destek olacağız. Güzel günler yakın olsun. Sevgiler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk pisimbat :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar.. actionsmileactionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba ve sevgiler..Çok gelmek istedim, geldimm :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar..Cok yeni bir üyeyim.Aslinda forumda ne oluyor onu da bilmiyorum.Bildigim son bir kac aydir depresyonda oldugum.Iki gündür telkinleri dinliyorum.Daha mi iyiyim ne?Aslinda ben gayet bilincli bir depresyon müsterisiym..Gececek biliyorumsigrt56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbuldum... :)Suçluluk ve ego kuvvetlendiriciyi 12 gündür geceleri uyurken dinliyorum umarım faydalı olur ben deneyimlerimi paylaşıcam.. benden sonrakilere faydalı olmak adına ...Teşekkürederim..Bipolar deprosyonda bu tekniği uygulayan deneyimleyen birileri varmı sitede? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz geçmiş olsun..bi psikatriye de gidebilirsiniz bence,en azından bilinçli olarak atlatma aşamasını yaşayabilirsiniz.çunku farkındasınız depresyonun... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba hayatım değişti ailesi ....Bu sitesi ara ara takip etmisimdir ve faydasini da gormusumdur.Hepinize cok tesekkurler. Ama su an cok Üzgünüm. .Çünkü yaklasik 2 ay once çekirdek inanc calistirmasi yatirdim cd leri di ledim ama her seydaha da kotuye gitti gidiyor. .Abdullah ve Atakan beylere ulasamiyorum.Geri donulmuyor bana.Hani tum sorularimiz için yanimizdaydiniz.Uzgunum gerçekten Üzgünüm |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba hafta ici 9 ve aksam 7 arasi cep telefonum aciktir.pazar gunu aradiysaniz ulasamamissinizdir.cep telefonumdan arayiniz . |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Atakan bey not birakmistim yardimciniza yarin tekrar deneyecegim.Teşekkürler..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz idea3selammmm :) Arkadaşlar ben birşey sorabilirmiyim bu telkinlerin metinleri nerde yazıyor, birde bunlar ingilizce mi , ingilizce ise etkisi olur mu, bildiğim kadarıyla ingilizce dinlenen telkinlerin faydası olmuyor |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş bulduk asi.hırçın.hur.asabi.küstah kedi bize birşey bırakmamışın :))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba imzanız yakıyor forumu :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bu noktada elbette tek tarafa yüklenmek doğru olmaz, bununda farkındayım ama kimi aktörlerin mekanizma içerisinde önemi daha yüksek olabiliyor. Dolayısıyla önemli aktörlerin vazifesini sağlıklı gerçekleştirememesi de sisteme daha büyük hasar veriyor… |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba,ben geldim.Sanırım hoş geldim.Köklü bir değişim için yardıma ihtiyaç duyuyorum.Biraz geçte olsa ÖNCE BEN demeyi öğrenmek istiyorum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HErkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Bir adama şiddetli bağımlı olduğumu sanıyorum Yardım destek istiyorum :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Dünden beri sitenizi ve paylaşımlarınızı inceliyorum. Hepsi çok samimi görünüyor. Teşekkürler. Sormak istediğim, telkinlerin tüm versiyonlarına ulaşmak artık mümkün değil mi acaba? Maalesef linklerin çoğu çalışmıyor. Sevgiler, |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben oguzhan |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Benim karşıma ansızın ve çokta ihtiyacım olduğu bir dönem çıkması mucizem.. Merakla takip edecegim. Sevgiyle... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hos geldiniz foruma... keyifli forumlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Evet, burası sıcak bir yuva gibidir. Bir şekilde mutlaka biri size cevap verir. Hatta bazı arkadaşlar, yazıp sonra çıkıp gidiyorlar. Ben öyle ki yıllar sonra bile o kişinin derdini paylaşan çözüm arayan insanlar gördüm. Evet, burası güzel bir yer. Burası, sevgiyi, iyiliği ve dertlerinizi paylaşabileceğiniz bir yer. Ne zaman gelirseniz gelin, bir dosta rastlar yolunuz. Sevgimle |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tereddütlerim vardı başlangıçta, ama zamanla benm tüm o önyargılarımı kırdı bu site, takipteyim.. yalnız telkinlerden bi kısmı hariç çoğunluğu cd set şeklinde satılıyor galiba?* bilgisi olan var mı?.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende geldim ama henüz forumu çözemedim :( |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Öğrenemedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sırf bu konuyu okudum diye kayıt oldum. :) İnşallah devamlı sağlam dostluklar yaşarız burada.. |
Benim burada tanışıp özel hayatta da dostluğumu devam ettirdiğim insanlar var. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz u859teşkkrlr |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, bu siteyi alfa dalga boyutuyla ilgili arama yaparken tesadüfen buldum ve de bu tesadüf için şu an oldukça mutluyumactionsmile.y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ankara dan gulumser..iyiki gelmisim..hosbuldum uy897 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz arkadaşlar. Umarım çok faydasını görürsünüz. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende geldimmmm |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz istanbul dan mustafa iyiki bu site var umarım çok faydasını görürüm... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba arkadaşlar yeniyim😊 actionsmile |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba uzun zamandır takip ediyorum telkinleri bir haftadır düzenli dinliyorum yorumları okumak bile hoşuma gidiyor bir nevi motive oluyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM. |