![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm pisimat h.b |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba arkadaslar...girlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Mrb arkadaşlar ben geldim hoşgeldim. Yeni katıldım aranıza 😉 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ya merabalar ben aslında kuantum kurslarını ARAŞTIRIRKEN KENDİMİ BURDA BULDUM :) NASIL BİLGİ ALABİLİRİM |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba hoş buldum :) Bende hayatımda olumsuzluklar yaşamaktan bıktığım için ve şansımın dönmesi için gezinirken sitenizi buldum çok sevindim bu site ve sizlerle tanışmak sanırım hayatım için iyi şeylerin başlangıcı diye düşünüyorum.. ücretsiz telkinleri dün akşamdan beri dinlemeye başladım..Allahım inşallah herşey herkes için iyi olur.İyiki varsınız... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam olsun hepinize :) hpm2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Elim boş dönmeme umuduyla, hoş buldum aranıza :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben derenayt678 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldin derenay |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar. Ben ali Umarım sigarayi brakirim. O umutla kayitoldum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz arkadaşlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba:)Gelir gelmez sevimli bir kedi tarafından karşılanmak güzeldi. Yıllardır bu siteyi bilip,kapısına kadar gelmeme rağmen üye olmam şimdiye kısmet oldu.Birbirimize her dakika birçok şey katacağımız paha biçilmez değerde paylaşımlar dilerim:) Ve Hoşbulduumm:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben de hayatım daki değişmezleri değiştirmeye geldim aranıza umarım hersey gönlünüzce olsun.Hosbuldum😊 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben 1 hafta sonra Ygs ye gireceğim ilk kez karşılaştım böyle bir şeyle ihticımında oldugunu dusunuyorum açıkcası ne tavsiye edersiniz _? Bir de şunu eklemek istiyorum 2. senem bu sene çok çalıştım o yüzden endişem hat safhada.Normal sınavlarda gayet iyi yaptıgım halde türkiye geneli sınavlarda bocalıyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Cümle Halka |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar herkese ,ben siteye yeni katıldım.Nereden başlayacağımı bilemedim.Ücretsiz telkin dosyalarını indirdim. Şikayetim kronik depresyon .Bu cdleri günde ne kadar dinlemeliyim?Teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Siteye yeni katıldım .Tüm arkadaşlara merhaba... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çok tşk ederim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, siteyi çoktan beri bilmeme rağmen yeni üye oldum. Bilinçaltı temizliği arkadaşı arıyorum :) birlikte hayatımızda temizlik yaptıkça nelerle karşılaştığımızı konuşabileceğimiz, birbirimize destek olacağımız bir arkadas.. Daha fazla da olabilir. Artık çok yöntem var, ama bilinçaltımı temizlerken bile duygusal olarak yıpranabilirim korkusuyla yapmıyorum. Halbuki hayatımızı yöneten şey bilinçaltı. Mesaj atabilirsiniz. Ya da temizlik yapıp ta hayatı değişenlerin hikayelerini okumak isterim. Sevgilerimle |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam kedicik |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Uzun zamandır biliyordum bu siteyi ama foruma son zamannlarda bakmaya başladım. yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri.hayatımda mucize olmadı elbette ama sanki daha sakin oldum. özellikle en net şekilde uyku düzenim değişti. biraz anksiyeteli bi tipimdir hemen uykuya dalamam. yatar yatmaz uyuyorum ve erkenden kalkıyorum az bile uyusam. emeği geçen herkese teşekkür ederim ve tabiki de herkese merhaba:)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar herkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar. İnanmayacaksınız ama bende bu düşünce yıllar önce vardı. Arkadaşımla teee ortaokulda bilinçaltı saati diye birşey yapmıştık. Tabi çocukluk aklı ama yine de baya baya birşeyler düşünmüştük. Bugün de tesadüfen aklıma geldi bilinçaltı saati tekrar mı yapsam diye. Nette beyin dalgalarıyla ilgili araştırma yaparken bu siteyi gördüm çok şaşırdım inanın. Şu ücretsiz telkinleri birkaç gün dinliyim kesinlikle cdlerden alacam. Sitenin kurucusuyla da ayrıca görüşmek isterim mutlaka. Çok başarılı buldum. Sonsuz tebrikler...2588925889art56art56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yeni üyeyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar olsun bu site de güzel paylaşımları ile yürekleri serinleten herkese, bugün keşfettim buraları, vatana millete başta bana hayırlı olsun, telkin müziklerine bayıldım, içim bambaşka oldu diyebilirim, sevgiyle ve muhabbetle kalın.(Not:İlk defa bir forma katılıp aktif olma niyeti içerisindeyim nedense)girlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz teşekkürleeerr |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar, arada profil resmini değiştir. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam arkadaslar siteyi bugun keşfettim.. Sitede yeniyim ..telkinleri bulamıyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler,,,, |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba bende yeni sayılırım aslında sayılmam çünkü bu siteyi bayadır biliyordum bir kaç defa telkinleri de uyguladım.Ama disiplin olmayınca bu işe yaramıyor.Bende siteye kaydolma kararı aldım ve kaydoldum :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam herkese yeni üye oldum siteye bayıldım... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm ben mevsim bahar yeni üyenizim bu siteyle tesaüfen tanıştım şuan konuları vede siteyi merak ediyorum ooo67 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz .sitede faydalanabileceğiiniz güzel şeyler var. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 2 yıldır site kendiniz diye okuduğum konu başlığı aslında site kediniz miş.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Farkındalığın gelişiyor bence. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş bulduk... actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz arkadaşlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba bi site yöneticisiyle nerden görüşebilirim ? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş bulduk pisimbat |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:35 AM. |