![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yeni üyeyim ama forumu takip edeli baya oluyor...... çok ama çok güzel bilgilere ulaştım sizler sayesinde herkesin emeğine yüreğine sağlık gün içinde buraya uğramadan edemiyorum...:)))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. İyi bayramlar... Sevgi ve ışıkla kalın. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bir süredir siteye girmediğim için konuyu kitlemiştim yine açtım blookhayırlı olsun sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz İlk Mesaj Benden Olsun :D http://img204.imageshack.us/img204/4...g0067ag.th.jpg http://img209.imageshack.us/img209/9...g0066ae.th.jpg |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
yahu dedim benim fotomu çekmeyin diye ne güzel sıcak bi tv üstü keyfi yapıyordum şimdi y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hayatım değişti demek için burdayım..birlikte değişecek bakış açılarıyla buluşmak dilegiyle. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kocaman bir merhaba:) Sevgiyle kalın. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bugun yine yürüyüşe gittim ama valla komik bir olay bulamdım daha :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba herkese... Bu siteye yeni üye oldum ve nasıl kullanıldığını tam olarak çözemedim. Sanırım tanışmak için bu foruma giriliyor. Umarım doğru yapmışımdır. İsmim Bedrana, tekrar merhaba... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz inşallah değişir benim hayat...geldik bakalım:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, bende geldim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Sevgili pisimat yeni yılın gönlünüzdeki tüm güzellikleri yerine getirmesini diliyorum sevgiyle kalın:)) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ya pişimbatım nasılsın valla ben uçuş moduna geçtim bu yıl kpss ye girdim dun sokeye gidip sonucu ogrendim 73 almışım eh sınava çalışmadan anca bu kadar :)). Yarın sabah hava güzel olursa dışarıdayım senin için güzel resimler arıyacağım kendine iyi bak :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 73 az bi puan değilki bence sınır 60 galiba bekliyorum resimleriblook |
slm Merhaba Tum herkese sıteye yenı uye oldum henuz cozmus degılım sıteyı bakalım hep beraber gorecegız ılerde neler olcak :) |
Cevap: slm Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yaaa yağmurdan gözümü açamadım inşallah yarın hava açık olur :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz O025889hoşbulduk :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz idea3 hızlı okuma ile ilgili program varmı indireceğimiz doğru yeremi geldim acaba yeni üye oldum henüzdusun2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hatice44 hoşgeldin, alttaki linkte bir arama var ordan hızlı okumaya ilişkin başlıklar bulabilirsin.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...d=371265&pp=25 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 25889teşekkürler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbatactionsmile paylaşımların için teşekkürlersuperxy |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sevincliherkes hoş ve sefa gelmiş guitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz çoktandır uğrayamıyordum, siz de hoş geldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz MERHABA. BEN BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA MP3 LERİMİ HIZLI HIZLI YÜKLEYİP DİNLEYİP UZUN SÜRE DAHA UĞRAMIYORUM VESASIZLIK MI YAPIYORUM BİLMİYORUM AMA O KADAR YOĞUNUMKİ. BİR MERHABA DEMEK İSTEDİM GELİP KİM BANA CEVAP YAZMIŞ BAKMAYA BİLE FIRSATIM OLMAYABİLİR. BÖYLE DEDİĞİM İÇİN KİMSE BENİ KAALE ALMAYIP BİR MERHABA DA DEMEYEBİLİR DOĞALDIR ARTIK BU DURUM. :s STRESLİYİM İSTEDİĞİM MP3 Ü YÜKLEYEMEYİNCE SİNİRLENMEMEK İÇİN BAŞLKA BİR TELKİN VARMI ACEP :P ERKEN KALKMA TELKİNİ EN SON VERSİYON ÇOK SÜPER ÇOK İYİ FALAN YAZINCA YORUMLARDA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM Bİ HEYECANLANDIM.. AMA YOK TELEFONUM DESTEKLEMEİYOOOOOR :( |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Az evvvel üye oldum çok merak ediyorum bakalım neler olacak:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni üyelerden biriyim ben de ,çok güzel bir karşılama teşekürler pisimbat kiss3 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam kedicik:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni arkadaşlarımız yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. |
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 PM. |