![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldinnn :)))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam, sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim., şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim. doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum.. nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum. en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. . |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş bulduk Ama sizi iyiki bulduk. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlaar.. bende bugünün yeni üyelerindenim :)) pisi pisi gel pisi varmı senin gibisi:))) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar uzun bir süre olmayacağım için bu bölümü kitliyorum .cat56 niz tatile çıkıyor çünkü music45 anca bayramda dönerim .şimdiden üye olcaka arkadaşlarıma hoş ve sefa geldiniz diyorumguitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben geldimcat56 geldiiiiiii tüm yeni üyelerimiz hoş geldiniz bende hoş geldim cat56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiin..956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldin:)bende yeni üye gibi gözüküyorum ama 1 yıl önce üye olmuştum buraya salak kafam 4 ay önce sildirdim:Dtekrar döndüm dayanamadım:) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slmm bende yeni geldimm :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Birazcık geç oldu ama benden de herkese merhabalaaarrractionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam hosgeldin :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalarrr |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk pisimbat (aslında pisicik yazcaktım ama saygısızlık etmek istemedim :)) ) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar, bende yeni geldim ve çok hoşbuldum :) aranızda mutluyum daha mutlu olmak istiyorum... hadi hep birlikte değişelimm :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz arkadaşlar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar ben'de ezgi izmirden aslında çok uzun zaman önce keşfettim siteyi ama uzun bir ara netten koptugum için eski üyeliğimi kaybettim kaybetmek demiyelimde nicimi şifremi unuttum :( ama bu site bana çok şey kazandırdı çok şey öğretti hala 4/4lük uygulayamasamda bilincime yer eden bu siteyi kurdugunuz ve bu imkanı bizlere verdiğiniz için site kurucusuna ve bu siteye emek veren tüm dostlara çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
guitarherkes hoş gelmişşşşşsevincli kusuruma bakmayın tatil yaptığım için geç cevap yazdım 956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Miyaaaavvvvv sen de hoşgeldin. :zpzp: Pisicik ben foruma ilk üye olduğumda tanışma mesajı yazmamıştım hiçbir yere kimse bana hoşgeldin demedi o nedenle. Ayyyy çok özendim şimdi bana da hoşgeldin der misin? khkh56khkh56 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar; Ben araniza Fransadan katiliyorum siteye uzun zamandir takip ediyordum fakat araniza katilmak bu gune nasip imis site cok guzel daga evvel bazi telkinler indirmistim ve cokta yararlarini gordum emegi gecen herkeze cok tesekkurler ederim gorusmek umidi ile hayirli gunler dilerim herkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldin , sefalar getirdin ... :) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Günaydın sitemin kedisi, Uzun zamandan beri ilk kez görüyorum seni. Bir kediyi selamlamadan geçilmez... Bir kediden diğerine sevgiler Güzel bir gün geçirmeni dilerim |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tşk ederim hoş bulduk. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba. sitenize yeni katıldım. izleyeceğim... |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kedi başlığını gördüm.girmeden geçmeyeyim dedim.kedi gördümmü hemen o ortama girerim ben.naber paşa kedi.nasıl gidiyor.benim herşey iyi gitmeye başladı.umarım seninde iyi gidiyordur. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz arkadaşlar merhaba kedilerin tüm hallerine bayılıyorum özellikle paronoyak oluşlarına herşeyden tırsmalarına yanında kolunuzu kaldırın aniden sıçramalarına bayılıyorum geçenlerde gördüm arabanın altında etrafı izliyor kimsenin onu gördüğü felan yok o her hareket eden nesneden korkup duruyordu çok güldüm yaa dedimki yavrum kimse seni farketmiyor bile ne paronoik hareketler yapıyorsun şirin şeyyy dedim bana gözlerini kısarak mavvv dedi mama verdim biraz sevdim onu hadi kendine iyi bak sokakta dedim yanından ayrılırken...cat56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz iyi yapmışsın.kediler çok sevimli hayvanlardır.biriside ördek.bir sürü kedim oldu.ama beni bırakıp gittiler hep.yine bir gün bir tane daha denk gelir inşallah.hakkaten paranoyak gibiler.birazda kararsız.ama sürekli kedileri sevmek,okaşak istemişimdir.onlar beni her ne kadar takmasada. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yolda yada dışarda herhangi bir yerde kedileri devamlı gözlemlerim bazan onlarla konuşurum aynen sizin gibi gerçi çoğu insan beni o hale görünce deli galiba falan diyerek geçiyor yanımdan bütün canlılarla ve sevdiğim nesnelerle konuştuğumu bilseler ne derlerdi acaba:) ama kediler bu dünyadan değiller sanki hayranım herhallerine:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM. |