![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba bu ses dosyaları için teşekkürler. Aklımda bişey var ben bu ses dosyalarını mp3 muzıklerımın ıcıne gızleyerek atsam yararlansam ne guzel olur dıye dusundum .Ya da onerdıgınız bır program var mı? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.Ben bir iki kere yaptım ama genelde arkadaşlar iki ayrı player ile açıp birinde telkini kısık bir sesle diğerinde müziği açıp yüksek sesle dinliyorlarmış.Ben bazen youtube'da video izliyorum. Program için bir öneride bulunamayacağım. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Size de merhaba hoş geldiniz , safa getirdiniz. Arada bazen cümleleri değiştirmek güzel oluyor. sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Kendimw ugrasam orada neler olup bittigini bi cozsemsmil56 iste ben varya ben beni kimseler tutamazy789 Kendim sana soz veriyorum:)seni bulacam:) Ozaman bnde hosgeldin deyip konu acicam sevincli Merhaba ehlen ve sehlengulensmiley |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Teşekkürederim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Protein bazlı kan değerleriné göre beslenip 15 kg verip 15 kg alan bi bayanım. Özellikle bu Kilo verme telkinini merak ettiğim için aramızdayım. 4 kedim ve sınırsız sokak kedim var. Saygılarımla |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben daha önce de buraya uyeydim simdi ise yeni kilo verme telkini için tekrar üye oldum. Hoş bulduk |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar herkese,siteyi ve telkinleri nasıl alabileceğimi henüz bulamamış olmakla beraber hoşbuldum..yararlanacağımı umuyorum..sevgiler..k8908 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar herkese :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Kedileri cok severim.ne yazikki 3 kedim de oldu 3 yavrusuda simdi 1 tane kaldi oda artik gelmiyo ağla2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar.. Ben daha önce gördüğüm bu sitenin son zamanlarda müdavimi oldum. Çekirdek inanç tespiti de yaptırdım telkin CDleri de dinliyorum ve inanılmaz büyük bir fayda görüyorum çok şükür. Para, iş ve mutluluk adına her şey yolunda. Güzel bir aşk ilişkisi yaşamak ve bir ömür boyu mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum. Bunun içinde hayatını sevgiyle doldur ve ruh eşini bul telkinlerim var. Nedense etkisi olmadı gibi hissediyorum.. Belki de biraz sabretmeliyim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.Telkinlerin etkilerini paylaşırsanız forumdaki diğer arkadaşlar için daha aydınlatıcı olur. Mesela bahsettiğiniz telkinler benim çekirdek inanç telkinlerim arasında yok.(Elbette ki aynı çekirdek inançlara sahip olacağız diye bir şey yok.) Bu şekilde araştırana , merak eden arkadaşlar için yol gösterici oluruz.Benim mesajlarımda etkilerin bir kısmı yazıyor.Gün gün olmasa da. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Yeni kilo verme telkinini isteyen arkadaşlarım, gerekli konuyu bulamadıysa bana direk mesaj yazabilirsiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba, internette gezinirken gördüm ve kendime uygun gördüğüm içerikleri indirmeye çalıştım ama olmadı. Dosya yk,içerik yok şeklinde açıklamalar geliyor. Mp3 ler aktif değil mi ben mi yanlış yapıyorum? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Umarım faydalı olur. Mutlu günler.. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.Umarım forumda aradığınızı bulur ve katılımcı olursunuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz telkinleri indiremiyorum yasak diyor neden olabilir acaba ?? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba hoşbulduk depresyon sürecindeyim panik atak ve takıntılarım var yararlı olması ümidiyle siteye üye oldum bana hangi cd leri önerirler acaba yarın telefonla iletişime geçeceğim birebir görüşmede doluluk olduğu söylendi inşaallah güzel sonuçlara ulaşırım hy789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz. Bahsetiğiniz rahatsızlıkların hepsinin telkini var.Size öncelikle önerilen suçluluk ve ego telkinleridir. Bunun haricinde bu duyguların asıl nedeni olabilecek şeyleri (değersizlik , korku , utanç gibi ) inanışlarınızı bulmak için bir görüşme yapılacaktır.Bunu da sizden başkası bilemez. Herkesin hakkında hayırlısı. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar bir ümit geldim bu siteye bakalim hayirlisi |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhaba, Bu güzel ve sıcak karşılamaya teşekkürler :) Hoş buldum...girlhaha |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeni arkadaşlar hoş geldiniz, safa getirdiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar, Telkinleri uzun zamandan beri dinleyip etkilerini gören, hatta yetinmeyip yaklaşık 20 çeşit ücretli telkin sipariş verip onları dinlemeye başlayan fakat bu siteye yeni üye olup deneyimlerimi aktarmaya karar veren yeni bir üyeyim. Herkese en içten duygularımla, selamlar...derty |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam yeni üyeyim site çok umut verici bende imkansız olan şeyleri başardığım ve yapabileceklerimizin sınırlarını öğrenmek için burdayım sizler gibi ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar Pisimbat ve tüm Hayatım Değişti sakinleri. . Güzel paylaşımlara olumlamalara ve dostluklara MERHABA, Hoşbuldum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.İyi paylaşımlar... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ucretsiz lere bakiyorumda acamiyoru abi ya |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Cevap buralarda bir yerlerde.Biraz kazın bakalım. :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba bende çekirdek inanç konusunu merak edenlerdenim,telkinlerle ilgili mp3leri denemek istedim,site ilgimi çekti glaşımda bulunabilielecek günlerde daha fazla paylaşımda bulunabilirim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.Çekirdek inanç konusu hakkında çekirdek inanç bulma başlığı altında epey bir hikaye var.Ayrıca benim gibi bazı üyelerin çekirdek inanç tecrübelerini de konu başlıkları arasında okuyabilirsin. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba ben bu siteyi çok sevdim hoşbuldum sevgilerimle789956 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.İnş'Allah faydalanırsınız. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba. Yeni kayıt oldum ve kendimi tanıtmamın istendiği bir yazı gördüm. Umarım şu an doğru yerde kendimi tanıtmışımdır. Tanıtmak denirse tabi. Herkese sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 AM. |