![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk, ben de yeni üyelerden... umarım huzuru burda bulabilirim ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerimO0 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba siteniz çok hoşuma gitti yalnız müzik kopuk kopuk geliyor kapatamıyorumda yardımcı olurmusunuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam... neden burada olduğumu bilmiyorum. zamanla bir neden bulurum diye düşünüyorum herkese selamlae |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes hoşgelmiş epeydir yoktum kontrollerim için ankaradaydım herkese son günlerde bayıldığım bir şarkıyla merhaba diyorum. YouTube - Zaz, la toy session : je veux |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56 herkese sevgilerrr,burayı bulduğum için cok mutluyum,24 saat bile olmadı telkin dinleyeli ama hissediyorum değişimi gerçekten hissediyorum.İnanılmaz bir yöntem. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. Güzel gelişmeleriniz daimi olsun. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HAYATIM DEĞİŞTİ AMA NEYLE VE NASIL? BEN 25 YAŞINDA 3 YILLIK ÖĞRETMENİM. HAYATIM EŞİMLE EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ.. ANNESİ HİÇ İSTEMEDİ BENİ VE ŞİMDİ 6 AYLIK EVLİYİZ VE HER GÜN BOŞANMAYI DÜŞÜNÜORUM.. EVET ZAMANA BIRAKALIM DİYEREK DURSAKDA NE APSAMMM NE ETSEMMMMMMMMMMM CİDDEN BIKTIM.. Kİ ÇOK KEZDE İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜRDÜ GERÇİ YAPMAK ÇOK ZOR Kİ ÖNCESİNDE GAYET MUTLU HERŞEYİ OLAN BİR İNSANDIM AMA ŞİMDİ... LÜTFEN YARDIM EDİN |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz eşinizin annesi sizinlemi kalıyor?sizi neden istemiyor?eşinizle diyaloğunuz nasıl?yani konuyu daha açarsanız sorunları tesbit edebilirsek belki çözüm önerilerinde bulunabiliriz.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sorunlarınızı bizimle burada paylaşabileceğiniz kadar yazın..bizim sunacağımız çözüm yolları sizi tatmin etmezse bir psikoloğa başvurun..hakkınızda hayırlı olan sizin için gerçekleşecektir.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba :) ben de aranıza yeni katıldım ve daha şimdiden birçok şey öğrendim :) herkese çok çok teşekkürler ve selamlar :))))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende Ankara'dan aranıza yeni katıldım.Uzun zamandır siteyi takip ediyordum lakin üye olmak bugüne kısmetmiş.Sevgiler ve saygılarımla herkese merhabalar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese merhabalar :) istanbulda 25 yaşındayım ve hala öğrenciyim birincisini 3. sınıfta bıraktım ikinci üniversitemden de çok memnun değilim açıkçası kendi yüksek önceliklerimi ve istediğimi bilme konusunda sorunlar yaşıyorum ... hedefimde istikrarlı olmak istiyor ve gerçek başarıyı artık yaşamak istiyorum..forumu bir süredir takip ediyorum, paylaşımları çok beğendim herkesin emeğine sağlık :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz kimse hoşbulmamış yine de saolun |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat hoşbulduk. bir kaç gündür sitede dolaşıyor tanımaya çalışıyorum . sıcak bir hoşgeldin mesajı görmek beni çok mutlu etti teşekkürler arkadaşım... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes ama herkes hoş gelmiş sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz happy6hoşbulduk şekerim hoşbulduk |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisimbat , bende aranıza yeni katıldım,hoşbulduk. Eminim şu andan itibaren herşey daha güzel olacak..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz yaz tatili sebebi ile bir süre yokum arkadaşlar ben yokken kendinize iyi bakın sevincliyeni gelenler ve gelecek olanlara selam olsun cat56 nizden .gezecegüm yüzeceğim sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz uzun zamandır ilgimi çeken bir konuydu.. quantum touch.. insan aurası.. enerji noktaları ve SECRET felsefesi derken derken ... bu ritmotrans a ulaştım:) evet inanıyorum... çinkü islam inancında da " güzel ve iyi düşünmenin iyilik yapmanın verdiği huzurdan bahsedilir... bu da bilimsel hali.... evet inanıyorum.. artık olumlu düşünüyorum ve buradan kendi eksik özelliğime ait bir CD sipariş ettim... hadi bakalım... :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz güzel karşılama için teşekkürler:)yeni hayatıma start verdim herşey güzel olacak:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese selam bende yeni üyeyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam bende yeni üyeyim. Aranıza hoşgeldim.. happy6 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiikk iyiki geldik :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes hoş ve sefa geldi yaz ayları sebebi ile pek yazamıyorum gezmelerde yüzmelerdeyimde efm :)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HERKESE MERHABA. Açıkcası geçerken uğradım. sitenin mahiyeti hakkında tam bir bigim yok. ama merak uyandırıcı bir site. umarım aktif bir şekilde faydalanırım.dusun2 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, ismim meral sitenin ismini bir tv programında duydum. Şimdilik bir inceleyeyim, ayrıntılı olarak daha sonra yazarım ^-^ |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba arkadaşlar.Herkese günaydın.Aranıza yeni katıldım.Şimdiden zevk almaya başladım bile ben :) Her şey için teşekkürler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler... Sevgiyle kalın. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HERKESE SELAMLAR... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 3 yıl aradan sonra tekrar merhaba sevgili hayatım değiştii:)herkes bıraktığım gibi burda :) ne güzell. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam,y789 sitenizden, bir dostumun tavsiye ile haberdar oldum. Henüz çok yeni olmama rağmen bendeki değişikliği hissetmeye ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmaya başladım. Hayatımın, sitenizle, eskisinden daha güzel ve başarılı olacağına inanıyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:02 PM. |