Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=227259)

pisimbat 23-04-2009 01:50 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417681)
size ugramadan mı geçmişim bilemedim merhabalar ugradıysam tekrar merhabalar sevgiler saygılar

sevinclihoş geldin ben bu sitenin delişmen cat56 siyim

Alıntı:

milva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418113)
pisi pisi merhaba ben yeni üyenizim kedileri çok sevdiğim için ilk seninle konuşmak istedim .dilediğince şımar pisicik sana her şey yakışır.

evet pisi pisiciğim ben 40 yaşında minicik hemde hoş geldin bende cat56 leri çok ama çok severim zaten belli halimden
Alıntı:

neretva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418159)
merhabalar aranıza yeni katıldım. umarım sık sık görüşürüz :)

yeni katılan arkadaşlarımız üzüerlerinden o ilk şaşkınlığı atıp sitemize ısınınca çok daha güzel oluyor siteiz büyüyor ve gelişiyor görüşmek üzre

Alıntı:

aydininsan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418197)
O0hoşbuldum dostlar.burada olduğum için mutluyum gerçekten.neseli56

mutluluk gözümüzün önünde olan tüm ufak ayrıntıların tümüdür bence tabi mutluluğun hep olsun hpş geldin

Alıntı:

Ceycat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418223)
Herkese merhabalar.... Herşey için çok teşekkürler :) Yolun başındayım çok yolum var :) Herkese selamlar...

ehh hayat zor yol uzun ama keyifle yolculuğa çıkmaya hazır ol jhoş geldin

Alıntı:

kaleoglu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418232)
Teşekkürler. Merhaba.....

miyawwww miyaaawww hoş geldin

Alıntı:

desendijital Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418283)
herkese merhaba

sefa geldin herşey dilediğince olsun kardeşim

mesajlarınıza biraz geç yazdım evde yoktum malesef herkes hoş ve sefa geldi iyiki geldiniz sevincli:zpzp:

mesube 23-04-2009 04:11 PM

Hoş gelmiştim ben, amma velakin üzgünüm şimdi. Türkçemize hiç mi hiç özen göstermiyoruz neden acaba ? Kişisel gelişim sitesinde bu kadar mı uzak olunur kendi dilinden ? Ben kim miyim ? Bilmiyorum, arıyorum işte, bulursam kim olduğumu paylaşırım sizlerle de... Severim renkleri. Ağaçları, kuşları, böcekleri. Serin bir rüzgarda üşümeyi sonra sarınıp ısınmayı. Tanımadığım bir göze bakıp öze dokunabilmeyi... Öz terazisinde çekilebilmek istiyorum herkesin. Herkesin bildiği kendimden kaçıyorum. Sanmayın ki kaçmak, tabanları yağlayıp bir yerden uzklaşmaktır. Kaçmak, yeni bir yere varmaktır. Sevgiyle...

_burcu_ 23-04-2009 05:28 PM

merhaba :)

pisimbat 23-04-2009 07:23 PM

Alıntı:

mesube Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418362)
Hoş gelmiştim ben, amma velakin üzgünüm şimdi. Türkçemize hiç mi hiç özen göstermiyoruz neden acaba ? Kişisel gelişim sitesinde bu kadar mı uzak olunur kendi dilinden ? Ben kim miyim ? Bilmiyorum, arıyorum işte, bulursam kim olduğumu paylaşırım sizlerle de... Severim renkleri. Ağaçları, kuşları, böcekleri. Serin bir rüzgarda üşümeyi sonra sarınıp ısınmayı. Tanımadığım bir göze bakıp öze dokunabilmeyi... Öz terazisinde çekilebilmek istiyorum herkesin. Herkesin bildiği kendimden kaçıyorum. Sanmayın ki kaçmak, tabanları yağlayıp bir yerden uzklaşmaktır. Kaçmak, yeni bir yere varmaktır. Sevgiyle...

sefa geldiniz ,öncelikle sitemizde mümkün mertebe türkçemiz'e yazım kurallarımıza dikkat etmekteyiz ha bazen bizlerde hata yapıyor yada kolaya kaçı veriyoruzdur bazen ama genel anlamda titizizdir bu konuda ,sitemizdeki her üyemizin yazdığını şu yanlış bunu düzelt diye ikaz etme olasılığımız yok malesef ama zaman içinde düzelir tenkidiniz için teşşekürler

Alıntı:

burcu0698 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418394)
merhaba :)

merhaba hoşgeldiniz sevincli

ariftaskin 24-04-2009 02:03 AM

hayat seni iliklerime kadar yaşamak istiyorum.

pisimbat 24-04-2009 03:07 AM

Alıntı:

ariftaskin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418427)
hayat seni iliklerime kadar yaşamak istiyorum.

vallahiyaşa b,rde benim için yaşa helal olsun sevincli

cananyavuz 24-04-2009 04:12 PM

merhaba.
yıllarrr önce orta olula giderkendi galiba %100 düşünce gücü diye bir kitap okumuştum.anlatılanlar bir nevi türevi o kitabın.hatta arkadaşımla gamzeli olmak için elimizden geleni yaptık.benim yanağımda onunda çenesinde birer gamze oluştu.şimdiki aklım olsa daha yararlı bişey düşünürdüm ya neyse,çocuk aklı işte.

orda ki şu cümleleri hiç unutmuyorum."bilinç altınız sadık bir köle gibi çalışır.ondan ne isterseniz evrensel güçle size istediğinizi verir" hayatımın biçok alanında uyguluyorum.ne istersem de oluyor.şu an 31 yaşındayım.tecrübeliyim anlıyacağınız.inanın ve gerçekleşsin...

gencalper78 24-04-2009 06:49 PM

selam,bu sitenin varlığını keşfettiğim için mutluyum. kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.özelliklede mp3ler dikkatimi çekti.fakat nasıl indireceğimi bilemiyorum.mp3ler sadece müziklerden mi ibaret?

suzzy 24-04-2009 09:17 PM

merhabalar hoşgeldiniz yanımıza...

mp3 ler sadece müzik değil tabii ki...mp3 ler hazırlanırken subliminal teknik dediğimiz bir teknikle hazırlanıyor...

bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiler alabilmeniz ve incelemeniz için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz...sevgiler...actionsmile

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

bu arada pisi pisicimcat56 burası harika bir karşılama bölümü olmuş...

çok güzel...bende gelmişken aramıza katılan tüm yeni
arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum...956k

pisimbat 25-04-2009 02:26 AM

Alıntı:

cananyavuz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418471)
merhaba.
yıllarrr önce orta olula giderkendi galiba %100 düşünce gücü diye bir kitap okumuştum.anlatılanlar bir nevi türevi o kitabın.hatta arkadaşımla gamzeli olmak için elimizden geleni yaptık.benim yanağımda onunda çenesinde birer gamze oluştu.şimdiki aklım olsa daha yararlı bişey düşünürdüm ya neyse,çocuk aklı işte.

orda ki şu cümleleri hiç unutmuyorum."bilinç altınız sadık bir köle gibi çalışır.ondan ne isterseniz evrensel güçle size istediğinizi verir" hayatımın biçok alanında uyguluyorum.ne istersem de oluyor.şu an 31 yaşındayım.tecrübeliyim anlıyacağınız.inanın ve gerçekleşsin...

çoçukluk hayallerimizi süsleyen binbir türlü senfoniyi keşke gerçekten hayata geçirebilme şansımız olsaydı .
inanmak başarmanın yarısıdır derler haklıdırlar bencede :)
Alıntı:

gencalper78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418494)
selam,bu sitenin varlığını keşfettiğim için mutluyum. kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.özelliklede mp3ler dikkatimi çekti.fakat nasıl indireceğimi bilemiyorum.mp3ler sadece müziklerden mi ibaret?

hoş geldin sevincli
Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 418504)
merhabalar hoşgeldiniz yanımıza...

mp3 ler sadece müzik değil tabii ki...mp3 ler hazırlanırken subliminal teknik dediğimiz bir teknikle hazırlanıyor...

bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiler alabilmeniz ve incelemeniz için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz...sevgiler...actionsmile

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

bu arada pisi pisicimcat56 burası harika bir karşılama bölümü olmuş...

çok güzel...bende gelmişken aramıza katılan tüm yeni
arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum...956k

suzzyy kardeşim saolasın valla aklım ve yüreğim erdiğince kendimce cat56 ce hoşgeldin mesajlarım çorbada tuzum olsun cat56
ayrıca msn de yoksun özledim haberin olsun

rgb 25-04-2009 10:58 PM

selamlar
ben az önce üye oldum. "site kedisine uğramadan geçmeyin" yazısını görünce şaşırdım, komiğime gitti... meğer burasıymış. :)

siteye yeni üye olsamda telkinleri bir süredir dinliyorum. heyecanlıyım... inşallah faydasını görürüm.

pisimbat 26-04-2009 12:06 AM

Alıntı:

rgb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 422919)
selamlar
ben az önce üye oldum. "site kedisine uğramadan geçmeyin" yazısını görünce şaşırdım, komiğime gitti... meğer burasıymış. :)

siteye yeni üye olsamda telkinleri bir süredir dinliyorum. heyecanlıyım... inşallah faydasını görürüm.

ya bak işte ilk şok benim bu sitede sende allah allah nedir bu demişsindir eminim kedi site falan diye blookşaşkınlık ve gülme hissi uyandırıyorum ben pat diye köşeden üstünüze atlıyorum sevincli
şaka bir yana hoş geldiniz

ChosenOne 26-04-2009 01:10 AM

Yeryüzünün ilk forum kedisine...... Kedim benim sana kocaman selamlar.....

pisimbat 26-04-2009 01:21 AM

Alıntı:

ChosenOne Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 424531)
Yeryüzünün ilk forum kedisine...... Kedim benim sana kocaman selamlar.....

miyaawwww diyerek teşekkür ediyorum hoş ve sefa geldiniz sevincli biz ilklerin sitesiyiz ben de ilk ve tek site cat56 siyim y789
benden de size aslan yüreğimden kocaman merhabalar

yasal06 26-04-2009 11:43 AM

merhabalarcat56 pisimbat ve tüm site:)

pisimbat 26-04-2009 01:00 PM

Alıntı:

yasal06 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 425155)
merhabalarcat56 pisimbat ve tüm site:)

yasal 06 merhaba 2. kez birkezde tanışalım kısmında merhabalaşmıştık aferim sitemizin cat56 sini selamladın ehh site büyük dünya küçük y789
hoş ve sefa geldin

juanita 26-04-2009 02:41 PM

Merhabaaaa. hoşbulduk PİSİMBAT; cici cici cicismileydance

pisimbat 26-04-2009 05:30 PM

Alıntı:

juanita Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426003)
Merhabaaaa. hoşbulduk PİSİMBAT; cici cici cicismileydance

mır mır mır sevinclisite cat56 nizden selamlar956k

vesuveda 26-04-2009 11:02 PM

Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik...

spes 26-04-2009 11:11 PM

merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler

pisimbat 27-04-2009 12:14 AM

Alıntı:

vesuveda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426043)
Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik...

evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456

pisimbat 27-04-2009 12:16 AM

Alıntı:

spes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426044)
merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler

ilk mesajınızı buraya yazmış olmanız zaten en güzel olay benim açımdan ve sizin için hoş ve sefa geldiniz sitemizi inceledikçe ve okudukça doğru yerde olduğunuza emin olacaksınız sevgiler sevincli

mübiş 28-04-2009 12:12 PM

ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

pisimbat 28-04-2009 02:29 PM

Alıntı:

mübiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426163)
ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak
gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile

42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

suzzy 28-04-2009 02:58 PM

Alıntı:

pisimbat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426171)
42 yşındayım kazık kadar bi cat56 yim hayatım değişti sitesi yuvamdır bekarım cat56 leri başta olmak üzüere tüm hayvanları severim .
hoşve sefa geldiniz sevincli

y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

Y@K@MQZ 28-04-2009 06:01 PM

T.ederim pisimbat

Y@K@MQZ 28-04-2009 06:08 PM

bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

pisimbat 28-04-2009 09:03 PM

Alıntı:

Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428355)
T.ederim pisimbat

Alıntı:

Y@K@MQZ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 428424)
bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş

hoşgeldin yakamoz umarım ay ışığının denizde yansıması kadar güzel yazıların ve paylaşımların olur ışıl ışıl günler senle ve bizlerle olsun.
imzama gelince her kelime beni yansıtır inanmazsanız sitedeki arkadaşlarımıza sor yazılarımla şakalarımla burdayım bensiz bu siteyi fareler basar yahuublook atakan bir fare ve aslan gülümsemesi koysana yahuublook

pisimbat 28-04-2009 09:06 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 426418)
y789alem şakacı şeker mi şeker kedi...
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha

arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada...

sevgiler..actionsmile

ehh hayatı biraz ti 'ye almak gerekir yoksa kanser eder yahu y789bak bu doğrulandı ben kanserim yahublookkelimelerlede olsa bir şekilde şakalaşmak lazım çok ciddi değil yaşam malesef suuzzyyy kardeşim hazirana gelsene istanbula gulensmiley

suzzy 28-04-2009 09:32 PM

canım....inşallah diyeyim...:zpzp:( ay bu ne şirinmiş...)zıp zıp

evde iki koca bebek var önce onları ikna etmek lazım...sevincli aklımda bi takım planlar var...dusun2

belli olmaz benim işim...y789

umut6 04-05-2009 12:13 AM

merhaba pisimpat
ben erhan

kusadasi 04-05-2009 01:46 PM

2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler:)

bafrali 06-05-2009 02:58 AM

herkese merhaba.....

bezgin_21 09-05-2009 04:12 PM

SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM

pisimbat 09-05-2009 06:39 PM

Alıntı:

umut6 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461429)
merhaba pisimpat
ben erhan

merhabasevincli

Alıntı:

kusadasi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461473)
2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler:)

sefa geldinsevincli

Alıntı:

bafrali Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461621)
herkese merhaba.....

hoş geldinsevincli

Alıntı:

bezgin_21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461865)
SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM

su hayattır hoşgeldin sevincli

hayat güzeldir 09-05-2009 11:50 PM

hoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim12389

sudem8 10-05-2009 03:50 AM

merhaba kedicik yeniyim ben de tanışmak istedim

QueenOfCatlak 11-05-2009 06:37 AM

Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi :D
Hosgeldimmmmmmmmmmm :D

nilsoy 12-05-2009 01:04 AM

SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....music454 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM...

popart 12-05-2009 06:28 PM

selam pisicik
arkadaşım yönlendirdi ve burdayım:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM.