![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
evet pisi pisiciğim ben 40 yaşında minicik hemde hoş geldin bende cat56 leri çok ama çok severim zaten belli halimden Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
mesajlarınıza biraz geç yazdım evde yoktum malesef herkes hoş ve sefa geldi iyiki geldiniz sevincli:zpzp: |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş gelmiştim ben, amma velakin üzgünüm şimdi. Türkçemize hiç mi hiç özen göstermiyoruz neden acaba ? Kişisel gelişim sitesinde bu kadar mı uzak olunur kendi dilinden ? Ben kim miyim ? Bilmiyorum, arıyorum işte, bulursam kim olduğumu paylaşırım sizlerle de... Severim renkleri. Ağaçları, kuşları, böcekleri. Serin bir rüzgarda üşümeyi sonra sarınıp ısınmayı. Tanımadığım bir göze bakıp öze dokunabilmeyi... Öz terazisinde çekilebilmek istiyorum herkesin. Herkesin bildiği kendimden kaçıyorum. Sanmayın ki kaçmak, tabanları yağlayıp bir yerden uzklaşmaktır. Kaçmak, yeni bir yere varmaktır. Sevgiyle... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba :) |
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hayat seni iliklerime kadar yaşamak istiyorum. |
vallahiyaşa b,rde benim için yaşa helal olsun sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba. yıllarrr önce orta olula giderkendi galiba %100 düşünce gücü diye bir kitap okumuştum.anlatılanlar bir nevi türevi o kitabın.hatta arkadaşımla gamzeli olmak için elimizden geleni yaptık.benim yanağımda onunda çenesinde birer gamze oluştu.şimdiki aklım olsa daha yararlı bişey düşünürdüm ya neyse,çocuk aklı işte. orda ki şu cümleleri hiç unutmuyorum."bilinç altınız sadık bir köle gibi çalışır.ondan ne isterseniz evrensel güçle size istediğinizi verir" hayatımın biçok alanında uyguluyorum.ne istersem de oluyor.şu an 31 yaşındayım.tecrübeliyim anlıyacağınız.inanın ve gerçekleşsin... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam,bu sitenin varlığını keşfettiğim için mutluyum. kendime yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.özelliklede mp3ler dikkatimi çekti.fakat nasıl indireceğimi bilemiyorum.mp3ler sadece müziklerden mi ibaret? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar hoşgeldiniz yanımıza... mp3 ler sadece müzik değil tabii ki...mp3 ler hazırlanırken subliminal teknik dediğimiz bir teknikle hazırlanıyor... bu konuyla ilgili daha detaylı bilgiler alabilmeniz ve incelemeniz için aşağıdaki linkleri inceleyebilirsiniz...sevgiler...actionsmile Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinleri Duyulmuyor Sadece Müzik mi Var - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri bu arada pisi pisicimcat56 burası harika bir karşılama bölümü olmuş... çok güzel...bende gelmişken aramıza katılan tüm yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum...956k |
çoçukluk hayallerimizi süsleyen binbir türlü senfoniyi keşke gerçekten hayata geçirebilme şansımız olsaydı . inanmak başarmanın yarısıdır derler haklıdırlar bencede :) Alıntı:
hoş geldin sevincli Alıntı:
ayrıca msn de yoksun özledim haberin olsun |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selamlar ben az önce üye oldum. "site kedisine uğramadan geçmeyin" yazısını görünce şaşırdım, komiğime gitti... meğer burasıymış. :) siteye yeni üye olsamda telkinleri bir süredir dinliyorum. heyecanlıyım... inşallah faydasını görürüm. |
ya bak işte ilk şok benim bu sitede sende allah allah nedir bu demişsindir eminim kedi site falan diye blookşaşkınlık ve gülme hissi uyandırıyorum ben pat diye köşeden üstünüze atlıyorum sevincli şaka bir yana hoş geldiniz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yeryüzünün ilk forum kedisine...... Kedim benim sana kocaman selamlar..... |
miyaawwww diyerek teşekkür ediyorum hoş ve sefa geldiniz sevincli biz ilklerin sitesiyiz ben de ilk ve tek site cat56 siyim y789 benden de size aslan yüreğimden kocaman merhabalar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalarcat56 pisimbat ve tüm site:) |
yasal 06 merhaba 2. kez birkezde tanışalım kısmında merhabalaşmıştık aferim sitemizin cat56 sini selamladın ehh site büyük dünya küçük y789 hoş ve sefa geldin |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabaaaa. hoşbulduk PİSİMBAT; cici cici cicismileydance |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Siteye bir süre önce üye oldum. ama paylaşımda bulunmamıştım. kedinin çekim alanına girdim :))) merhaba pisicik... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,,,yeni üye kervanına bende katıldım,,,,bu ilk msjım oluyor,,,daha siteyi tanıma aşamasındayım,,,,,,,sevgiler |
evett çekim sahama birisi girmişsevinclibiz cat56 ler böyleyizdir işte çekiciyiz yahu s456 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben 49 yaşında evli bir bayanım. çiçek yetiştirmeyi ve hayvanları seviyorum.hayatın sıkıntılardan ibaret olmadığını, doyasıya yaşamak gerektiğine inanıyorum. actionsmileactionsmile |
hoşve sefa geldiniz sevincli |
hakkaten alemsin şekerim...çok güldüm sen çok yaşa...girlhaha arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz bu arada... sevgiler..actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz T.ederim pisimbat |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende 27 yaşında bir bayanım kendimi geliştirmek istiyorum inş.bilgilerinizden de faydalancam ayrıca pisimbat imzanızda çok hoş |
Alıntı:
hoşgeldin yakamoz umarım ay ışığının denizde yansıması kadar güzel yazıların ve paylaşımların olur ışıl ışıl günler senle ve bizlerle olsun. imzama gelince her kelime beni yansıtır inanmazsanız sitedeki arkadaşlarımıza sor yazılarımla şakalarımla burdayım bensiz bu siteyi fareler basar yahuublook atakan bir fare ve aslan gülümsemesi koysana yahuublook |
ehh hayatı biraz ti 'ye almak gerekir yoksa kanser eder yahu y789bak bu doğrulandı ben kanserim yahublookkelimelerlede olsa bir şekilde şakalaşmak lazım çok ciddi değil yaşam malesef suuzzyyy kardeşim hazirana gelsene istanbula gulensmiley |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz canım....inşallah diyeyim...:zpzp:( ay bu ne şirinmiş...)zıp zıp evde iki koca bebek var önce onları ikna etmek lazım...sevincli aklımda bi takım planlar var...dusun2 belli olmaz benim işim...y789 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimpat ben erhan |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz 2 ya da 3 aylık bi üyeyim.. bu ilk mesajım gecikmelide olsa hoşbuldum pisicik ve diğer üyeler:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba..... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz SELAM BEN DE YENİ ÜYEYİM. BU SİTEYİ ÇOK SEVDİM VE YAZILANLAR DA DOĞRU BANA EN BÜYÜK ETKİSİ ÇOK SUSATMASI OLDU. HAHA MP3 LERİ DİNLEMEYE BAŞLAR BAŞLAMAZ ÇOK SUSADIM VE BİR SÜRAHİ GETİRDİM DAHA SONRA ÇOK SUSATTIĞINI OKUDUM |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim12389 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba kedicik yeniyim ben de tanışmak istedim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi :D Hosgeldimmmmmmmmmmm :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....music454 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam pisicik arkadaşım yönlendirdi ve burdayım:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |