Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

elccy 02-09-2010 10:54 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766330)
bu gün ağbimi göreceğim şükürler olsun
değerli dostlara sahip olduğum için şükürler olsun

Çok sevindim senin adına...ne güzel....y789

funda0903 02-09-2010 11:17 AM

SEVİNDİM ADINA************

genco 02-09-2010 11:23 AM

Zihinsel,fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklıyım Şükürler olsun. Sağlıgımın değerini bana farkettiren nimetlerin için Çok Şükür Allah'ım.

zahiri 02-09-2010 01:18 PM

cok sukur artik resmen uni.liyim her isim kolaaayca halloldu .. sukurler olsun inferius gibi bi arkadasim var.. sukurler olsun kii inancim var sukurler olsunki kendime saygim var affedip rahatlayabildim.. ve bugun sukurler olsun ki daha rahat nefes alabiliyorum hat safhada huzurla !

Alexandra 02-09-2010 01:43 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766408)
cok sukur artik resmen uni.liyim her isim kolaaayca halloldu .. sukurler olsun inferius gibi bi arkadasim var.. sukurler olsun kii inancim var sukurler olsunki kendime saygim var affedip rahatlayabildim.. ve bugun sukurler olsun ki daha rahat nefes alabiliyorum hat safhada huzurla !

Tebrik ederim Zahiri,

Harika haberler bunlar. Bahtın da yolun da açık olsun.

Sevgiler

zahiri 02-09-2010 02:15 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766424)
Tebrik ederim Zahiri,

Harika haberler bunlar. Bahtın da yolun da açık olsun.

Sevgiler

cok tesekkur ederimm bu guzel dilekler icin y789

bkysn 04-09-2010 11:17 PM

Şükretmek için illa söylemek gerekir mi, ben genelde kafamdan geçiriyorum öle mutlu oluyorum. Oturup bunun için şükrediyorum mu demek gerekir, o daha mı etkili. Ayrıca kime şükrediyoruz yaratıcıya mı, o anki yaşam konumlarımıza mı, evrene mi?

x-men33 05-09-2010 01:31 AM

Çok şey için:)

Ama en çok da kendimi tanımak ve anlamak konusunda mesafeler katettiğim için şükrettim:)

reyna 05-09-2010 12:23 PM

ÇOK ŞÜKÜR HER GÜZEL ŞEYE,BAZENDE KÖTÜ ŞEYLEREDE ŞÜKÜR MUTLAKA ONUNDA BİR GÜZELLİĞİ VARDIR AMA SIR DIR

reyna 05-09-2010 12:26 PM

ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL OLAN HERŞEYE ,BAZEN KÖTÜYEDE ŞÜKÜR VARDIR ONUNDA ALTINDA BİR GÜZELLİK BAZEN GÖSTERİR KENDİNİ BAZEN SIR OLARAK KALIR

arca 05-09-2010 12:46 PM

Bebeğim gelmek üzere şükürler olsun...

Sultan 07-09-2010 10:07 AM

yaşadığım her an için,
aldığım her nefes için,
harika çocuklarım ve güzel dostlarım olduğu için,
her zaman beni destekleyen eşim olduğu için şükürler olsun

bilgendilo 09-09-2010 11:31 AM

öncelikle böyle bi siteye üye olup gördüğüm bu güzel dostluk için ve şükretme konusunu açtığın için bengüsü sana ve tüm bu güzellikleri karşıma çıkaran evrene çok çok teşekkür ediyorum..happy6

siparişlerimin hiç ama hiçbirini geri çevirmeyen evrene bana şükretme fırsatı verip bunun bonusu olarak da şükrettikçe şükrettiklerimi çoğalttığı için şükrediyorum.
1 yıl öncesine kadar r etmeye kalkıp, r etme düşüncesini aklımdan çıkarmama ve hergün Rabbime beni öldürmesi için yalvarmama rağmen dualarımı kabul etmediği ve hayatta kalıp, sevgili Aykut Oğut'un Evrenden Torplim Var adlı kitabıyla başlayıp, Rhonda Byrne'nin The Secret adlı filmi, kitabı ve The Secret'in yaratrıcılarından Esther & Jerry Hıcks'in Çekim Yasası adlı kitabıyla devam eden pozitif düşünme başarısıyla, yaşamanın bu kadar güzel olduğunu fark edebildiğim için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum.
dünya tatlısı ve sağlıklı bi kızım olduğu için, onunla işimden kalan zamanlarımı dolu dolu geçirip değerlendirebildiğim için..
beni hayatındaki herşeyin (kızımızdan sonra :) üzerinde tutup değer veren, seven sayan, annemi çok seven, iyi bi baba olan, söylediklerimi dinleyip, benim gibi düşünen, anlayışlı, çalışkan, birikim yapan, tutumlu, sadık, benimle vakit geçirmeyi çok seven, her an yanında olmamı isteyen, benim hiçbir isteğime hayır demeyen, annemin çok sevdiği bi eşim olduğu için..
Çok sağlıklı ve pozitif düşünüp hayattan her an keyf alan harika bi annem, ve kardeşlerim olduğu için..
Tüm bu yazdıklarımı sonuna kadar sabırla okuyan siz dostlarımın varlığı için..
Yaşamıma çektiğim her ama herşeyi bilinçli niyetlerimle yönlendirebildiğim için çok eğleniyorum ve sonsuz şükürler ediyorum.y789

bilgendilo 10-09-2010 08:26 AM

eşim o resmi facabookundan kaldırdığı ve benden başka gözü hiçbişey( kızımız hariç ) görmediği için çok mutluyummmm şükürler olsun blissy

Alexandra 10-09-2010 09:37 AM

Selamlaaaaarrr,

Sabahın köründe kalkabildiğim, hayatı uykudan daha çok sevdiğim ve bütün sabahlara doğan güneşi görebildiğim için şükürler olsun. Bayramda ailemden uzak olsam da arayabilecek bir ailem, dostlarım ve susmayan bir telefonum olduğu için şükürler olsun...

genco 10-09-2010 03:56 PM

Mübarek bir ayı, sağlıkla ve sıhhatle geçirebildiğime, Bayramda sevdiğim saygı duydugum insanlarla karşılasıp bayramlasmayı bana nasip ettiğin için Sana Sonsuz Şükrediyorum Yüce Allah'ım

arca 11-09-2010 10:14 PM

Nice nice bayramlar görebildiğimiz için....

Sultan 11-09-2010 10:42 PM

bütün sevdiklerimle beraber bir bayram geçirdiğim için şükürler olsun

arca 12-09-2010 05:34 AM

Yeni güne uyanabildiğim için şükürler olsun....

Alexandra 12-09-2010 11:04 AM

Aldığım her nefese şükürler olsun. İşlerim kendiliğinden yoluna giriyor, içimden geçenler önüme geliyor. Çok şükür her anımın kıymetini biliyorum. Yaşadığım için şükürler olsun. :)))

yeni bir hayat 12-09-2010 11:09 AM

Güzel anlarını ölümsüzleştirerek benimle paylaşan dostlarım olduğu için şükürler olsun :)

umutluluk 12-09-2010 11:17 AM

yeni bi güne sağlıklı uyandığım için şükürler olsun.

Sultan 13-09-2010 09:15 AM

yeni haftaya huzurla başlayabildiğim için,
bütün aile bu bayram bir araya geldiği için şükürler olsun

planner 13-09-2010 09:20 AM

Henüz ifade edemesem de bazı kavramlar kafamda oturmaya başlıyor artık. Bu yüzden şükrediyorum, kafam iyi ki karışmış, iyi ki bu sulara dalmışım.

matri 13-09-2010 10:27 AM

bana keyif veren, cubuk kraker ve cay size tesekkur ederim. bu nimetleri bana veren allahima sukurler olsun.

zahiri 13-09-2010 01:09 PM

ertelemekten kurtuldugum icin,
ailem huzura kavustugu icin,
1hafta sonra baslayacak yeni bir hayatim oldugu icin,
kendimi gelistirmeye hiz kesmeden devam edebilecek enerjim oldugu icin,
veee her zaman hamd edecek bir seyler buldugum icin hamd olsun ::)

Houner 13-09-2010 01:20 PM

birinden hoşlandığım ve onu düşündüğümde güzel bir heyecan ve sevgi duygusu içimi kapladığı için şükürler olsun..kısaca ufaktan ufaktan aşık olmaya başladığım için şükrederim :D:D

zahiri 13-09-2010 01:21 PM

vay anasiniii :S bu hisleri hatirlatip kiskanmami saglayan onur arkadasim buraya yazdigi icin sukurler olsun!:p kiii bende bi an once yasayayim bunlari:D

Houner 13-09-2010 01:29 PM

evet bende herkesin bu güzel ve saf duyguyu yaşamasını diliyorum.. umarım herşeyin hayırlısı olur, sevgiyle kalın..

bigokyanus 13-09-2010 01:59 PM

Sağlıklı olduğum ve sevdiklerim sağlıklı olduğu için şükrettim. Bir de yeni ve çok cici insanlar tanıdığım için... :))

Bilge İnan 13-09-2010 03:47 PM

Yardıma ihtiyacım var dediğim anda uzanan ellere şükrettim. İyi ki varsınız :)

doris 13-09-2010 08:05 PM

yuppiiiiiiii.... harika şeyler çekiyorum hayatıma.. şükürler olsun..

zahiri 13-09-2010 09:37 PM

yupppiii dorisin enerjisi bana da sicradi double effect oldum :D:D::)
sukurler olsun!

Sultan 14-09-2010 08:24 AM

bu gün bengusu kreşe başladı.öyle mutluyum ki bu gün için şükürler olsun.

genco 14-09-2010 08:52 AM

Güne erken başlayıp olumlamalarla enerjimi arttırabildiğim için Şükürler olsun.

tolgaasya 14-09-2010 08:58 AM

Hayatı seviyorum, yaşamayı seviyorum, ailemi seviyorum, dostlarımı seviyorum. Şükürler OLSUN...

aşk kırıntısı 14-09-2010 10:27 AM

gözlerim görüyor,kulaklarım işitiyor,aklımı kullanabiliyorum,elim kolum sağlam.....

herşeyim için ve herşey için Rabbim sana defalarca şükürler olsun...

Seni Çok Seviyorum Allahım (c.c)

Alexandra 14-09-2010 10:43 PM

Alıntı:

Houner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768139)
birinden hoşlandığım ve onu düşündüğümde güzel bir heyecan ve sevgi duygusu içimi kapladığı için şükürler olsun..kısaca ufaktan ufaktan aşık olmaya başladığım için şükrederim :D:D

Harikasın canım, çok sevindim. Mutluluğunun daim olmasını dilerim. Aşk güzel şeydir vesselam.
cat56

Alexandra 14-09-2010 10:46 PM

Mutlu olduğum ve hayata bu kadar bağlı olduğum için şükrediyorum. Yeni bir hayat, bekle beni geliyoruuuuuuummm:)))

http://img03.blogcu.com/images/e/s/m...1240935633.jpg

yelda_k 14-09-2010 11:20 PM

gülümseyişim içinn şükürlerr olsunnn sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM.